top of page
bruidsfotografie-d-eye-banner

Capture all the beautiful moments...

OPZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF VOOR JULLIE BRUILOFT ?

Bruidsfotografie-bos-tuindelageoorsprong-deye photography

Jullie hebben trouwplannen, wat super leuk!
Heerlijk weg zwijmelen op de bank, dagdromen over de grote dag, pinterest afstruinen voor inspiratie. Alleen de voorbereidingen zijn al leuk. Maar er moeten natuurlijk ook keuzes gemaakt worden en zo ook het vinden van een goede huwelijksfotograaf. En dat zal nog beste een lastige klus zijn, dat snap ik heel goed...

Bruiloften fotograferen is één van mooiste dingen die er is. Dat je momenten vast mag leggen die daarna zo waardevol gaan zijn voor iemand.​ Daarom hou ik zo van mijn werk als trouwfotograaf. Herinneringen vastleggen in een ongedwongen sfeer. Niet van standaard plaatjes, het beeld moet ontspannen, authentiek, creatief en puur zijn. En nog belangrijker, het moet jullie verhaal vertellen. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om van te voren goed naar jullie wensen te luisteren. Daardoor kunnen wij samen de trouwreportage van jullie dromen maken.

Ik wil jullie fotograferen zoals jullie zijn. Hoe jullie lachen, jullie elkaar stiekem een beetje plagen... Maar vooral hoe jullie van elkaar houden. En dat alles in een ongedwongen en relaxte sfeer. Ik wil echtheid en emotie zien en geen gekunstelde plaatjes. Juist die kleine momentjes zijn zo belangrijk op zo'n dag. De knipoog van opa tijdens de ceremonie, de traan van papa die hij snel weg probeert te vegen als hij je weggeeft. De oprechte knuffel van een vriend waarvan je dat nooit had gedacht. Slappe lach momentjes. Dat zijn toch de dingen die vastgelegd moeten worden en oh zo belangrijk zijn (naast de mooie sfeerbeelden).Momentjes die nooit meer terug komen.

Is dit waar jullie naar opzoek zijn? Dan ben ik misschien wel de trouwfotograaf die jullie zoeken.
Ik registreer alle prachtige momenten van jullie trouwdag, de details, de emoties en alle naasten om jullie heen. Het enige moment waarin ik jullie een beetje zal sturen is tijdens de fotosessie van jullie samen. Ik zal aanwijzingen geven waar nodig, maar het liefst wil ik dat jullie vooral lekker van elkaar genieten. Verder meng ik mij tussen jullie gasten en ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig. Alleen dan kan ik de echte momenten pakken en de mooiste plaatjes schieten.

Het mooiste zou ook zijn dat jullie je niet bewust zijn van mij en mijn camera. Zodat jullie volop kunnen genieten van elkaar, van het moment en van alle gasten om jullie heen.

Marin&Teun-5532_websize
Marin&Teun-1595_websize

Second Shooter

Honeymooners

Ja zeker, dat kan ook.
Dan krijg je de luxe van twee professionele bruidsfotografen. Zo missen we geen moment en krijgen jullie een hele dynamische reportage. Nu hoor ik je denken " twee fotografen" is dat niet een beetje veel? Nee, geloof mij het kan echt een toevoeging zijn.
​Het mooie is met twee fotografen dat je bijna geen moment meer mist. Alleen kan je niet op alle plekken tegelijk zijn. En tijdens een ceremonie is het een hele mooie toevoeging want terwijl de één zich richt op het bruidspaar, kan de ander juist de mooie emotionele momenten vastleggen van de gasten. De schaterlach, maar misschien ook wel dat ene traantje wat "papa" stiekem weg pinkt.
Wil je meer weten welke voordelen het nog meer heeft? Ik heb er een stukje over geschreven op mijn BLOG

TWEE FOTOGRAFEN


Jullie zijn van harte welkom om een keer vrijblijvend langs te komen.
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen. Een trouwreportage is er al vanaf € 1450,- voor 6 uur fotografie inclusief alle geselecteerde foto's in hoge resolutie op luxe USB stick en in een prachtige online gallery, slideshow en je krijgt nog een leuk cadeautje van mij.


Natuurlijk is het mogelijk om een prachtig album te laten maken van jullie trouwdag. Alle trouwalbums zijn handgemaakt en van prachtige hoogwaardige kwaliteit. De albums zijn er in heel veel verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar. Zodat je een trouwalbum samen kan stellen die helemaal bij jullie past. Dit laat ik jullie graag persoonlijk zien want er zijn zó veel mogelijkheden.

Hebben jullie speciale wensen, trouwen jullie op een unieke locatie, hebben jullie je trouwerij verdeeld over meerder dagen of trouwen jullie in het buitenland? Ik maak graag voor jullie een prijsofferte op maat.

Kom gewoon een keer gezellig en vrijblijvend bij mij langs in mijn studio.
Dan drinken we samen een kop koffie, thee of wat anders lekkers, en laat ik jullie de mogelijkheden zien. En ik ben natuurlijk ook reuze benieuwd wie jullie zijn en zou het erg leuk vinden om jullie te leren kennen. We brainstormen gezellig samen over jullie dag en de reportage. Want ik weet zeker dat jullie genoeg vragen hebben over hoe alles in zijn werk gaat en dat vertel ik jullie graag.

Tevens heb ik voor jullie een mooie brochure klaar liggen met veel inspiratie en waar je heel veel informatie in kan vinden.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!
Oh ja, maak wel even een afspraak van te voren, want ik werk alleen op afspraak.

KENNISMAKINGSGESPREK

Praktische info  

Marin&Teun
bottom of page