top of page
d-eye-banner-zwanger.jpg

​Wauw, je bent zwanger en jullie verwachten straks een kindje, wat mooi! Laat jouw prachtige buik vastleggen tijdens een mooie fotoshoot. Pure vrouwelijkheid, zo mooi.... een herinnering om voor altijd naar terug te kijken.

De meest geschikte tijd om een zwangerschap sessie te laten fotograferen is tussen je 32e en 34e zwangerschaps week.

 

Zwangerschapshoot

Sfeer


Bedenk van te voren goed wat voor een foto’s je graag wilt en in wat voor een sfeer. Knip ideeën uit tijdschriften of kijk eens rond op internet, instagram en pinterest. Samen overleggen we wat mogelijk en ik denk uiteraard met jullie mee. Het mooiste is om het in een prachtige intieme sfeer te fotograferen. En uiteraard is de locatie ook bepalend. Het kan op een mooie natuurlijke buitenlocatie , bij jullie thuis, op een mooie hotelkamer en uiteraard bij mij in de studio. Beide opties geven een totaal andere sfeer.

Neem verschillende soorten kleding en lingerie mee voor de sessie.
In de studio heb ik uiteraard ook spullen die je mag gebruiken, waaronder prachtige zwangerschaps jurken. Ik heb diverse achtergronden en we kunnen gebruik maken van verschillende soorten licht opstellingen. Zodat we helemaal de sfeer kunnen maken die bij jouw past.

zwangerschapsessie creatieve fabriek
zwangerschap d-eYe
zwangerschapsessie

ZWANGERSCHAP
FOTOSHOOTEen musthave tijdens de fotosessie in de studio zijn twee mooie lingeriesetje. Liefst in een donkere kleurtint en een setje in het licht  (wit of pastel). Deze kan je met alle achtergronden, doeken, jurken en kleding goed combineren.  In de studio heb ik diverse accessoires als doeken, vachtjes ect die we kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot maar je mag natuurlijk ook eigen spulletjes meenemen. 

Trouwens, het is slim om een uur voor de fotosessie losse kleding te dragen zodat er geen strakke randen in je huid zichtbaar zijn. Zorg ervoor dat je niet te veel glimt en dat je handen er mooi verzorgd uitzien.

ZWANGERSCHAPSESSIE OP BUITEN LOCATIE

Veel mensen kiezen voor een zwangerschapsessie in de studio, maar het is ook ontzettend mooi om een zwangerschap sessie op een prachtige buitenlocatie te fotograferen. Denk aan de hei, zandverstuiving of aan de zee. En als ik je dan helemaal een tip mag geven. Het mooiste licht is avondlicht " het gouden uurtje" ongeveer 1  1/2 uur voordat de zon onder gaat. Uiteraard moet het wel mooi weer zijn, maar bij slecht weer kunnen we altijd nog uitwijken naar de studio.

Tips

zwangerschapsfotograaf gelderland d-eYe

PURE VROUWELIJKHEID

TASTBARE HERINNERING
IN EEN 
Prachtig Album

EEN PRACHTIG ALBUM MET JOUW FOTO'S


Hoe mooi en hoe bijzonder is het om samen op de bank nog even terug te kijken naar deze bijzondere tijd die nooit meer terug komt. Van de fotoshoot kan een prachtig album gemaakt worden. Een stijlvol grafisch opgemaakt boek met een selectie van de mooiste foto’s. Op de voorkant kan zelfs een naam en/of datum gezet worden. 
Naast een album kan je ook een luxe photobox bestellen. Een prachtige houten box met fine-art prints, een prachtige wand decoratie. Ik laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

​Een herinnering voor altijd….​

zwangerschapshoot sunset d-eYe

Get in Touch

Wil je graag meer informatie en mijn brochure ontvangen met alle prijzen en mogelijkheden. Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met jullie mee om er een hele mooie shoot van te maken.

Kijk voor meer inspiratie en zwangerschapsfoto's in mijn portfolio


 

Een zwangere vrouw in Amerikaans kostuum indian
Een zwangere vrouw fotoshoot gekleed in zwart
Een zwangere vrouw in indianenkostuum
bottom of page