top of page
NB-.jpg


Jullie pasgeboren kindje puur en uniek vastgelegd. Dat is toch het mooiste wat er is...
Want écht, alle clichés zijn waar... ze zijn maar heel eventjes klein en het gaat zo hard, dus laat deze bijzondere tijd vastleggen voordat je spijt hebt.

YOU STOLE
OUR
HEART

Little one

Een koppel met hun pasgeborene

NEWBORNFOTOSHOOT

Het mooiste moment om een fotoshoot te laten maken is natuurlijk als jullie kindje net geboren is. Het liefst tussen de 8 en 21 dagen oud. Waarom? Baby's slapen veel in de eerste drie weken en hebben vaak ook nog een heel mooi egaal huidje. In het begin zijn ze nog heel mooi vormbaar en kan je jullie baby’tje nog heel mooi slapend neerleggen in diverse poses. Daarna zul je merken dat ze al iets veranderen, meer wakker zijn, gevoeliger worden voor aanraking en soms ook last kunnen krijgen van wat pukkeltjes en oneffen huid.

De sessies fotografeer ik voornamelijk in mijn studio. Daar heb ik alle benodigdheden als achtergronden en props bij de hand.Is dit door omstandigheden lastig voor jullie, dan kan en mag het natuurlijk ook bij jullie thuis.
Van te voren bespreken we jullie wensen en alle mogelijkheden. Ik neem ruimschoots de tijd voor de fotosessie. Heeft het baby’tje er even geen zin in, geen paniek, dan houden we een kleine pauze!

Een klein babybeeld Newborn fotografie
Een klein babyvoetje Newborn Fotografie

 


Bij baby’tjes is de ochtend vaak de beste tijd om foto’s te maken, dan zijn ze merkbaar rustiger. Het beste kunnen we het eerste kwartier even plannen om het kindje rustig en slapend te krijgen (door het net voor de sessie te voeden). Intussen kunnen wij samen dan overleggen wat jullie wensen zijn. Soms kan het even duren voordat de baby slaapt. Het belangrijkste is dat jullie kindje zich prettig voelt en daar zullen we ook alles aan doen. Geen gedwongen poses. Niet iedere baby vindt een bepaalde pose prettig, dus pin je niet te veel vast op die ene foto die je gezien hebt en graag wil hebben. Je weet nooit, ieder kindje reageert anders.
 

PLAN DE SHOOT IN DE OCHTEND


Het mooiste is om jullie kindje in lichte  of neutrale kleuren te kleden. Dit is het meest tijdloos en blijft altjd mooi, ook nog jaren later.

Bloot of in een luiertje is ook altijd heel heel puur, teder mooi (luiertjes kunnen we mooi wegwerken door te werken met wraps en doeken die het camoufleren). Uiteraard mag je altijd meerdere kledingsetje meenemen voor de afwisseling of als je dit leuker vindt voor de familie foto's (neem  i.v.m. spugen of kwijlen, altijd voor de zekerheid een reserve setje mee, ook voor jezelf).

 

 

KLEUR ADVIES

Newborn Photography Yara-63
Lio newbornsessie
Newborn Yara-16

Wil je meer informatie of graag de brochure per mail ontvangen, dan stuur ik jullie deze uiteraard graag toe.

In mijn portfolio kan je meer van mijn werk vinden.
 

 

Find out more 

Ik zit vaak al een paar maand van te voren volgeboekt, maak dus tijdig een afspraak, anders vrees ik dat ik jullie moet teleurstellen.

 

bottom of page