top of page
masterawardwinning photo-d-eye photography

JULLIE BRUILOFT OP EEN ECHTE EN ONGEDWONGEN MANIER GEFOTOGRAFEERD  

Nieuwsgierig geworden wat er mogelijk is en wat een bruidsreportage kost? Vul dan HIERONDER jullie gegevens in en dan stuur ik mijn brochure naar jullie toe. 

Hierin kunnen jullie alle informatie vinden en de prijzen die ik hanteer.
Geen enkele trouwerij is hetzelfde en jullie kunnen je dag uiteraard helemaal naar eigen wens invullen en zo ook aan pakket op maat samenstellen. 

 

Wil je graag een compleet beeld krijgen van een bruidsreportage kijk alvast op mijn BLOG voor meer inspiratie. Of kom langs om eens door een aantal demo-albums te bladeren. 
 

Mogelijkheden

Annejet&Henry bruiloft
bruiloft
Hanna& Berny-bruiloft

Second shooter


Wist je dat wij ook met twee fotografen kunnen komen op jullie bruiloft?
Dan krijg je de luxe van twee professionele bruidsfotografen. Zo missen we geen moment en krijgen jullie een hele dynamische reportage. Nu hoor ik je denken " twee fotografen" is dat niet een beetje veel? Nee, geloof mij het kan echt een toevoeging zijn.​ Alleen kan je niet op alle plekken tegelijk zijn. En tijdens een ceremonie is het een hele mooie toevoeging want terwijl de één zich richt op het bruidspaar, kan de ander juist de mooie emotionele momenten vastleggen van de gasten. De schaterlach, maar misschien ook wel dat ene traantje wat "papa" stiekem weg veegt.

Wil je meer weten welke voordelen het nog meer heeft? Ik heb er een stukje over geschreven op mijn BLOG.

Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Heb je veel gasten en een volle planning, maar wil je geen moment missen? Dan raad ik jullie aan om voor een 2nd shooter te kiezen. We zijn als team goed op elkaar ingespeeld en fotograferen vanuit verschillende perspectieven. We hebben een duidelijke taakverdeling onderling. Eén fotograaf legt de focus op het bruidspaar terwijl de andere fotograaf alle overzichtsfoto’s, de details en de reacties van alle gasten fotografeert.

Ook in de ochtend is het heel handig. Met twee fotografen kan de ene fotograaf beginnen bij de bruid en de ander bij de bruidegom. Door beide gebruik te maken van andere lenzen en andere standpunten krijg je een op jullie trouwdag een unieke en dynamische reportage. En nu hoor ik jullie denken " is dat niet te veel twee fotografen die rondlopen, is dat niet storend"? Nee, absoluut niet. Het is zelf rustiger en minder opvallend. Omdat we op twee plekken tegelijk zijn hoeven we ons niet continue te verplaatsen waardoor we minder snel worden opgemerkt. Ben je alleen als fotograaf dan ren je steeds rond om alles erop te kunnen krijgen en val je veel meer op. Nu gaan we op tussen de gasten staan en maken we onopvallend foto’s... waardoor je veel minder bewust bent van ons.

Wanneer ik het wel zou afraden is als jullie ook met een videograaf samen werken op jullie dag. Want drie mensen die om jullie en jullie gasten heen staan te filmen en fotograferen kan soms wel heel overweldigend zijn.

 

TODAY'S MOMENTS ARE TOMORROWS MEMORIES

THE BEST DAY OF Your life

1 dag die je nooit meer over doet. Een investering voor je leven. De enige tastbare herinnering die je eigenlijk hebt van deze dag.
Een herinnering voor altijd en zelfs later als je er niet meer bent hebben deze foto's nog zoveel waarde.

Dat wil je toch in een PRACHTIG ALBUM?

Ik bied een ruim assortiment aan albums in diverse maten en keuze uit verschillende omslagmaterialen. Een album die helemaal naar eigen wens samengesteld kan worden. 

Jacco & Daimy
Trouw album
Trouwalbum

Wil je graag meer informatie en mijn wedding brochure ontvangen met alle prijzen en mogelijkheden. Vul dan het formulier of stuur mij een mail
 

 

Get in Touch

Vincent&Lotte-109_websize.jpg
bottom of page