top of page
d-eye-producten.jpg

MAAK HERINNERINGEN
TASTBAAR
Het is zo belangrijk en ik kan het niet vaak genoeg benadrukken.


Een prachtig album vol herinneringen, een mooie foto aan de wand of in een stijlvolle bewaarbox met foto's waar je door heen kan bladeren. Het zegt zoveel meer dan alleen een digitaal bestand.


Een digitaal bestand verdwijnt op een gegeven moment. Die zet je op je computer, of bewaar je op je telefoon, maar naar verloop van tijd verdwijnt het ergens in een mapje. Het is zo zonde!
 

Mooie foto's die draag je bij je, daar loop je langs, daar kijk je iedere dag even naar of die wil je delen met anderen. Die roepen een gevoel op, die wil je koesteren, daar ben je trots op.

Dus doe er dan ook iets tastbaars mee!
 

Fotobox fine art prints

LAAT FOTO'S LEVEN EN
MAAK ZE TASTBAAR.

IK BEN FAN VAN ECHTE PRODUCTEN DIE FOTO'S TOT LEVEN BRENGEN!

Ik geef je dan ook dolgraag  advies en laat je graag de mogelijkheden en producten zien wat je allemaal met jouw foto's kan doen.
 

Ik werk met hoogwaarde vaklabs waarbij de kleuren perfect afgestemd zijn op mijn edit. Er zit garantie op en het zijn unieke producten. Voordat ik de foto' s bestel loop ik alles nog een keer zorgvuldig na.

Niet alle producten die ik lever zijn verkrijgbaar via de webshop. Ik heb een aantal items geselecteerd die alleen via mij persoonlijk besteld kunnen worden. Omdat ze hand gemaakt worden en ik ook graag controle wil houden over het eind resultaat. 

Unieke producten

Fotobox fine art prints
d-eYe Photography albums newborn
d-eYe Photography albums
sierraden

WALL ARTS

 

Echte EYE CATHERS !

Elke afbeelding is een individueel kunstwerk, met zorg bewerkt en gemaakt.
En omdat ik weet hoe belangrijk bepaalde herinneringen zijn, verdienen foto's ook een speciale plek.

Elke collectie en ieder materiaal wordt vervaardigd van de beste kwaliteit. Art leather, beton, forex, linnen, hout, er is zo veel mogelijk. En ieder materiaal heeft weer een unieke look.

Wil je advies welk materiaal het beste bij jouw foto en jouw interieur past, dan geef ik je graag advies tijdens een bestelsessie.

 

Pasgeboren portretten aan de muur voorbeeld

WACHT NIET OP BIJZONDERE MOMENTEN, MAAR MAAK MOMENTEN BIJZONDER

bottom of page