top of page
d-eye-banner-personal branding.jpg

PERSONAL BRANDING 
BUSINESS
-SHOOT

Tegenwoordig zijn content foto's onmisbaar voor je bedrijf en voor jou als ondernemer. Website, Linked-in, Instagram, Facebook. Allemaal belangrijke media waar jij jezelf kan laten zien. Goede beelden zijn de basis van een sterke branding. Aan de hand van een beeld vormt iemand toch zijn eerste indruk en mening over jou als ondernemer. De juiste foto's laten zien wie jij bent, waar jij voor staat.
Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Dus zorg ervoor dat deze top is.

Ik wil je daar heel graag bij helpen! Samen creëren we de fotoshoot die past bij jou én jouw merk. Geen saaie traditionele portret foto's met witte achtergrond in de studio, maar persoonlijke, lifestyle geïnspireerde beelden die meteen de mensen mee trekken in jouw wereld, in jouw als persoon en in jouw bedrijf.

 

This is
you

StudioWendy personalbranding fotoshoot

Mijn missie om de echt jou te laten zien

Foto's waar jouw persoonlijkheid in naar voren komt. Mooie foto's van het product waar jij voor staat en die volledig passen bij jouw personal branding. Sterke beelden gaan samen met een goede styling en locatie. Ook daar kan ik je bij helpen. Laten we samen een concept bedenken, even samen sparren van te voren zodat we samen iets heel moois en unieks van kunnen gaan maken.

En natuurlijk is het eng en spannend, maar wees gerust ik geef je voldoende tips, sturing en stel je op je gemak. Zodat je volledig jezelf kan zijn en kan stralen!

Wil jij meer weten hoe jij je het beste kan voorbereiden op een goede personal branding shoot?
Check dan mijn BLOG 

StudioWendy Personal Branding photoshoot
StudioWendy Personal Branding Photoshoot
Personal Branding Photoshoot
StudioWendy Personal Branding Photoshoot

Als eerste hebben we natuurlijk een kennismakingsgesprek. Dan kan jij mij vertellen wie je bent, waar je voor staat, wat belangrijk voor je is om uit te stralen, welk product je levert ect. Aan de hand daarvan gaan we samen opzoek naar de juiste sfeer en de perfecte locaties voor de shoot. Hou dit deels persoonlijk in een life style-achtige sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een leuk coffee cafeetje, de bossen, het strand, je eigen huis of misschien wel een prachtige industriële locatie. Een aantal foto's of zakelijke portretten op kantoor is prima, maar laat ook zien wij jij bent als je niet achter je bureau zit.

Daarna ga ik aan de slag om jouw ondernemers-shoot uit te werken aan de hand van een mood-board. Kleding advies en styling. We plannen de definitieve datum in en gaan daarna aan de slag.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw personal branding fotoshoot? Ik stuur je graag de brochure toe waar je alle informatie en prijzen kan vinden.
Heb je speciale wensen kunnen we uiteraard ook een prijsofferte op maat maken. Op mijn portfolio pagina kan je nog meer voorbeelden en foto's vinden.

Productfotografie

THE BEST  OF You 

In de tijd waarin wij nu leven zijn foto's onmisbaar en helpen ze je om jouw klanten te laten zien wie jij bent, waar jij voor staat en wie de persoon achter het bedrijf is. 

De foto’s kun je gebruiken voor je website, je socials, je cv, beurzen, magazines, prijslijsten, persberichten, visite kaartjes en alle andere promotie doeleinden.

Personal Branding fotografie
Personal Branding Photoshoot
Personal Branding shoot

Tip for all the lady'sNog even één tip en wat écht onmisbaar is tijdens een personal branding shoot is een goede haarstylist en visagist.
Je mag dit zelf regelen, maar ik kan er uiteraard ook voor zorgen dat er die dag een visagist en haarstylist voor je aanwezig is. Zij kan er voor zorgen dat jij er helemaal op en top uitziet en diverse looks creëren voor de diverse settings.

VISAGIE TIJDENS JE FOTOSHOOT

bottom of page