top of page
loveshoot Britt&Niels-41.jpg

TIME DOESN'T MATTER LOVE IS FOREVER


Geen standaard traditionele foto's. Nee, ik wil jullie passie,
liefde en humor zien en voelen in de foto's.

We gaan samen op zoek naar een gave locatie.

Echt een die bij jullie past om daar een prachtige reportage
van jullie samen te maken. We kunnen lekker struinen door
het bos, de duinen of met de blote voeten in het zand,

op het strand. We kunnen naar een oude fabriek of iets
industrieels opzoeken, maar je kan het ook simpel en intiem
houden en de sessie gewoon " in home" doen.

Bij jullie thuis... op de bank, op jullie slaapkamer ect.

Kies iets wat echt bij jullie past.

​Gedurende circa anderhalf uur ga ik prachtige foto’s van jullie samen maken. Ongedwongen, niet geposeerd, maar foto's waarbij de liefde van jullie af spat. Tijdens de loveshoot gaan we ontspannen te werk en wil ik dat jullie zoveel mogelijk van elkaar genieten. Ik stuur jullie waar nodig is, maar wil vooral dat jullie lol maken, genieten van het moment en van elkaar.


Een loveshoot is een leuke verrassing voor je partner. Of misschien hebben jullie samen wel wat te vieren en wil je heel graag daar een mooie reportage van. Heb je er wel eens aan gedacht hoe gaaf het is om het aanzoek te laten fotograferen en dit te doen tijdens een loveshoot?

Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om deze loveshoot te boeken om jullie liefde te vieren, als jullie een bepaalde tijd samen zijn, als verrassing voor je partner of misschien wel als voorbereiding op jullie trouwdag. Als een soort pre-wedding shoot. Zo maken jullie meteen kennis met mijn manier van fotograferen en jullie kunnen meteen een beetje te oefenen voor de grote dag. 
En wat helemaal leuk is, jullie kunnen de foto's dan eventueel ook gebruiken voor een persoonlijke en unieke "save the date " kaart of voor jullie uitnodiging.

​Ik denk graag met jullie mee om iets heel moois origineels neer te zetten. Meer inspiratie kunnen jullie vinden in mijn portfolio.

TIP: Weetje wat ook heel mooi is? Een prachtige loveshoot rond "golden our" 1 1/2 uur voordat de zon ondergaat. Dan heb je écht fantastisch mooi licht (op zonnige dagen).

loveshoot d-eye

LOVESHOOT

Magic Moments

Fotografie aanbod

TARIEVEN:

Er zijn verschillende mogelijkheden, ook een beetje afhankelijk van jullie wensen en de locatie waar jullie naartoe willen. Een te gekke loveshoot  heb je al vanaf € 195,00.

We zoeken samen een geschikte locatie uit en maken 1 1/2 uur lang de leukste en mooiste foto's van jullie samen. Deze foto's worden daarna zorgvuldig nabewerkt. Wil je de foto's ook graag allemaal digitaal hebben? Dan kan dat natuurlijk ook. ​Ik heb diverse pakketten waar je uit kan kiezen.

Meer informatie, vraag de brochure bij mij aan en dan stuur ik deze naar jullie toe.

Loveshoot d-eYe-burgerszoo
Loveshoot d-eYe-Burgersbush-the-dessert

ALL ABOUT TWO PEOPLE WHO FELL IN LOVE

Afterwedding shoot

AFTERWEDDING
LOVESHOOT

DIT KAN NATUURLIJK OOK!
Zijn jullie al getrouwd, maar zou je nog graag één keer willen stralen in je prachtige trouwjurk of stoere pak? GEWOON DOEN!!!Aarzel niet, doe eens gek en boek nu een after-wedding shoot!

Samen gaan we op zoek naar juist die ene mooiste locatie waar jullie altijd van gedroomd hebben. Vaak kan het op de trouwdag zelf niet en kies je snel voor het geijkte of een locatie die op de route ligt. Maar nu maakt het niet uit. Neem alle tijd om een plek uit te zoeken die helemaal bij jullie past en waarbij jullie de "wauw" factor hebben.

Natuurlijk kan en mag je alles zelf regelen. Maar, heb je zoiets, daar heb ik helemaal geen zin in, dan kan ik natuurlijk ook zorgen dat  je make-up, haar en bloemen geregeld worden.
Het enige wat jullie moeten doen is je jurk en pak weer uit de zak te halen en ons laten weten wat jullie wensen en ideeën zijn wat betreft de shoot. Ik werk met hele leuke leveranciers samen die jullie daar vast kunnen helpen.

Een after wedding shoot is zo heerlijk ! Geen druk, geen stress over een vuile jurk op jullie ceremonie, maar gewoon genieten en de foto's maken die jullie zo graag willen.
Hierbij is de mogelijkheid voor spectaculaire foto's die je niet op jullie trouwdag zelf zou maken. Denk aan een mooie romantische plek waar jullie hele mooie herinneringen hebben samen. Of misschien wil je juist een keer de stoute schoenen "uittrekken" en met je jurk de zee in gaan....
Of misschien droom je ervan om in een gondel in Venetië te zitten, op het hoogste puntje van een berg te staan. Ik ben overal voor in en voor mij kan het niet avontuurlijk genoeg.

TEGENVALLERS

Soms hoor je wel eens dat bij iemand hun fotograaf tegen viel. Of juist dat de shoot door slecht weer helemaal in het water is gevallen. Helaas hoor je dit soort voorvallen wel eens. Dan is dit je kans om nog één keer helemaal te stralen en de foto's te laten maken die jullie zo graag willen hebben.

Wil je graag meer informatie en de brochure ontvangen of graag eens samen brainstormen, neem dan contact met mij op.

bruiloft
loveshoot-radiokootwijk-motor
bruiloft
loveshoot Britt&Niels
LOVESHOOT BROCHURE AANVRAGEN
Selecteer een optie

Klik hier om de brochure te downloaden

loveshoot Britt&Niels
bottom of page