top of page


I walk, i see, i stop, i photograph


​Je bent nu vast ook benieuwd wie die vrouwelijke fotograaf is achter de camera. Dat ben ik, Daniella een enthousiaste creatieveling en een  mensenmens. Ik kwam er ook al snel achter dat ik dit het leukste vond en daarom ben ik ook gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. En het vastleggen van speciale momenten of dat nu groot of klein is. Momenten die er toe doen, die herinneringen met zich meenemen een leven lang.
 

Omdat ik het kiezen van 1 nichè maar saai vind richt ik mij op een aantal diverse takken in de fotografie. Dit houdt mij scherp en creatief. Ik heb een prachtige studio waar ik al deze fotoshoots kan doen. Maar uiteraard ben ik ook heel veel buiten en op mooie locaties te vinden met mijn camera. En vind ik het heerlijk om voor een fotoshoot op avontuur te gaan in de prachtige natuur of op het strand.

Ik hou van ieder verhaal en ik vind het zo mooi om voor jullie herinneringen te maken. Het leukste vind ik als de spontaniteit, de liefde en het plezier er af spatten. Gewoon lekker jezelf zijn en af en toe een beetje gek.

Ik probeer mij ieder jaar nog te ontwikkelen in de fotografie door workshops, cursussen en seminars te volgen bij mijn grote voorbeelden. De ene keer in Nederland en de andere keer in het buitenland. Eigenlijk moet iedere sessie die je maakt net weer wat mooier zijn en zoek je steeds weer naar nieuwe uitdagingen. Naast fotografe ben ik tevens gediplomeerd stylist wat een groot pluspunt is in dit vak omdat je meteen een goed oog hebt voor de hele styling van een foto.

 

Daniella d-eYe photography

YOUR STORY
MY PASSION

D-eYe photography Fotograaf DanielladeBie

Hi

IK BEN DANIELLA

Bucketlist en dromen:
 
-Leuke blokhut op de Veluwe     ergens in de bossen.

-Reis naar Petra Jordanië

-Mooie reis met mijn meiden   door Afrika maken

 

-Vrijstaand huisje landelijk     gelegen en ook wat gezellige   dieren om mij heen


 

TWIN MOM |  ENTHOUSIAST CREATIEF |​ DOL OP DE BERGEN KAN VERDWIJNEN IN EEN GOED BOEK GEPASSIONEERDE FOTOGRAAF

Ik kan gewoon niet meer zonder mijn camera en mooie beelden schieten. Overal waar ik ben, loop kijk, kader ik beelden, zie ik mooie foto's en moet ik mijzelf soms in mijn vrije tijd op de rem trappen om ook eens zonder camera te genieten.

 

Na mijn mode opleiding sloeg de vonk over toen ik als stylist stage liep bij een reclamefotograaf. Ik heb daar een camera vastgepakt en sindsdien eigenlijk niet meer losgelaten. Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse fotostudio’s en werkgevers, heb ik in 2010 mijn droom waar gemaakt, mijn eigen bedrijf met mijn eigen fotostudio. Een heerlijk werkplek en een fotostudio waar ik al mijn creativiteit kwijt kan.

Of het nu gaat om een mooie pure zwangerschapshoot, een newbornsessie of een zakelijke branding fotoshoot. 

Daarnaast ga ik ook heel veel op pad en fotografeer ik op de mooiste plekjes. Vooral met bruiloften, loveshoot en gezinshoots krijg je toch wel de mooiste foto's op een mooie buitenlocatie.

Ik woon hier prachtig op de Veluwe, midden in de bossen, bij de hei en de zandverstuiving. Maar ik ga ook graag naar de zee en de bergen.

Juist de afwisseling tussen de diverse soorten fotografie houdt mij enorm scherp.

 

Fotoshoot in het bos kinderen
kinderportret-Puck en Vlinder-d-eyephotography
Daantje-d-eyephotography-fotograaf

Oh ja en niet te vergeten ben ik natuurlijk stapel dol op mijn meisjes Puck en Vlinder en op mijn vriend Mark, de papa van onze tweeling. Wij wonen in het mooie Ugchelen, vlak tegen de bosrand aan. We houden van reizen en in de winter zijn wij vaak te vinden in de prachtige Oostenrijkse bergen. 

En sssttt niet verder vertellen..... Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk als ik s' avonds de deur niet meer uit hoef en er niemand meer langs komt om mijn make-up er af te halen en mijn pyjama broek aan te trekken, op de bank te duiken met een dekentje en dan goed boek te lezen of een heerlijke serie of reisprogramma te kijken. Tijdens de wintersport ben ik s' avonds altijd heel saai en val ik vaak voor 22.00 in slaap. Ik ben dol op ijs frappe's koffie caramel. En stiekem ben ik een enorme control freak, een perfectionist en  vind het heel lastig om dingen uit handen te geven. 

WACHT NIET OP BIJZONDERE MOMENTEN, MAAR MAAK MOMENTEN BIJZONDER

bottom of page