top of page


I walk, i see, i stop, i photograph


​Wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en ook benieuwd bent wie die vrouwelijke fotograaf is achter de camera. Ik ben Daniella en ik ben een mensenmens. Ik fotograaf vooral bruiloften en loveshoots, gezinnen, prachtige zwangere vrouwen, newborn, boudoir en daarnaast richt ik mij op de zakelijke branding fotografie. Ik hou van ieder verhaal en ik vind het zo mooi om voor jullie herinneringen te maken. Het leukste vind ik als de spontaniteit, de liefde en het plezier er af spatten. Gewoon lekker jezelf zijn en af en toe een beetje gek.

Ik probeer mij ieder jaar nog te ontwikkelen in de fotografie door workshops, cursussen en seminars te volgen bij mijn grote voorbeelden. De ene keer in Nederland en de andere keer in het buitenland. Eigenlijk moet iedere sessie die je maakt net weer wat mooier zijn en zoek je steeds weer naar nieuwe uitdagingen. Naast fotografe ben ik tevens gediplomeerd stylist wat een groot pluspunt is in dit vak omdat je meteen een goed oog hebt voor de hele styling van een foto.

 

Hi Daniella d-eYe photography.jpg

YOUR STORY
MY PASSION

D-eYe photography-Fotograaf-DanielladeBie.jpg

Hi

IK BEN DANIELLA

TWIN MOM |  ENTHOUSIAST CREATIEF |​ DOL OP DE BERGEN KAN VERDWIJNEN IN EEN GOED BOEK GEPASSIONEERDE FOTOGRAAF

Dat ben ik, een gedreven, gepassioneerde, enthousiaste fotograaf.

 

Na mijn mode opleiding sloeg de vonk over toen ik als stylist stage liep bij een reclamefotograaf. Ik heb daar een camera vastgepakt en sindsdien eigenlijk niet meer losgelaten. Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse fotostudio’s en werkgevers, heb ik in 2010 mijn droom waar gemaakt, mijn eigen bedrijf met mijn eigen fotostudio. Een heerlijk werkplek en een fotostudio waar ik al mijn creativiteit kwijt kan. Of het nu gaat om een mooie pure newborn sessie of een zakelijke branding fotosessie.  

Naast de fotografie in mijn fotostudio ben ik heel veel op locatie te vinden. Vooral met bruiloften, loveshoot en gezinshoots.

Ik hou enorm van fotosessies in de natuur. Ik woon hier prachtig op de Veluwe, midden in de bossen, bij de hei en de zandverstuiving. Maar ik ga ook graag naar de zee en de bergen.

Juist de afwisseling tussen de diverse soorten fotografie en of dat nu is in de studio of op locatie houdt mij enorm scherp.

En ik vind het super leuk om andere mensen enthousiast te krijgen over dit mooie vak.

 

Fotoshoot in het bos kinderen.jpg
kinderportret-Puck en Vlinder-d-eyephotography.jpg
Daantje-d-eyephotography-fotograaf.jpg

Oh ja en niet te vergeten ben ik natuurlijk stapel dol op mijn meisjes Puck en Vlinder en op mijn vriend Mark, de papa van onze tweeling. We houden van reizen en in de winter zijn wij vaak te vinden in de prachtige Oostenrijkse bergen. 

En sssttt niet verder vertellen..... Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk als ik s' avonds de deur niet meer uit hoef en er niemand meer langs komt om mijn make-up er af te halen en mijn pyjama broek aan te trekken, op de bank te duiken met een dekentje en dan goed boek te lezen of een heerlijke serie of reisprogramma te kijken. Tijdens de wintersport ben ik s' avonds altijd heel saai en val ik vaak voor 22.00 in slaap. Ik ben dol op ijs frappe's koffie caramel. En stiekem ben ik een enorme control freak, een perfectionist en  vind het heel lastig om dingen uit handen te geven. 

WACHT NIET OP BIJZONDERE MOMENTEN, MAAR MAAK MOMENTEN BIJZONDER

bottom of page