top of page
Fotostudio d-eye daglichtstudio

DAGLICHT | FLITS STUDIO

Een prachtige daglicht en flits-studio gelegen midden op de veluwe in het prachtige plaatsje Loenen. In de nabije omgeving tussen Apeldoorn en Arnhem.

Inzetbaar voor fotoshoots, cursussen, workshopts en coaching sessies.

Stijlvol en in natuurlijke tinten ingericht. 

De studio is verdeeld in twee aparte gedeelte die ook van elkaar afgesloten kunnen worden.
Er is een fijne keuken met bar aanwezig, toilet, ruimte hal en genoeg gratis parkeergelegenheid.

 

FOTOSTUDIO | STUDIO RUIMTE TE HUUR

Een compleet ingerichte daglicht studio met het prachtigste licht vanaf 10.00 in de ochtend met daaraan gekoppeld een compleet ingerichte flitsstudio.

Twee fotostudio's waar je jouw klanten professioneel kunt ontvangen en fotograferen.
 

Tevens is de studio te huur voor andere doeleinden zoals coaching-sessies, workshops, en perfecte te gebruiken als flex werkplek of om jouw content op te nemen. Neem een kijkje in dit BLOG om nog meer over de huur van de fotostudio te weten te komen.

 

De studio ligt midden op de Veluwe op nog geen  15 minuten rijden van Apeldoorn en Arnhem in het prachtige plaatsje Loenen. Je kunt gratis parkeren voor de deur. 

Fotostudio

MET VEEL DAGLICHT, EEN APARTE FLITS STUDIO, PRACHTIGE KEUKEN, OMKLEED RUIMTE EN GENOEG ACCESSOIRES OM GEBRUIK VAN TE MAKEN

 

Ik vind het zo zonde dat ik mijn studio niet iedere dag gebruik en daarom heb ik besloten om de studio 2 dagen in de week te gaan verhuren aan andere fotografen en/ of  geïnteresseerden die opzoek zijn naar een studio, workshops of coaching ruimte. Het is een fijne creatieve ruimte die multi inzetbaar is.

Voor de fotografen is het wellicht goed om te weten dat er twee aparte ruimtes zijn waardoor er altijd een mogelijkheid is dat een model zich rustig om kan kleden. Er is een grote spiegel aanwezig, veel accessoires en benodigdheden die je kan gebruiken tijdens het fot
ograferen. Denk aan een bedbank, diverse stoeltjes, krukjes, hockers en een prachtige chesterfield bank. In de flitslicht studio staan diverse lampen waar je gebruik van kan maken. 

En uiteraard is er een keuken aanwezig waar je koffie, thee en  water kan pakken.

 

 

Fotostudio d-eYe Photography
Fotostudio d-eye daglichtstudio
Fotostudio d-eYe Photography

WETEN OF DE FOTOSTUDIO 
IETS VOOR JOU IS?

IK STUUR JE GRAAG MIJN BROCHURE TOE

Vraag DE BROCHURE aan voor meer informatie en de prijzen 

Klik hier om te downloaden

Fotograaf Daniella de Bie
“Wat een heerlijke inspirerende ruimte met een fantastisch uitzicht op de weilanden met paarden. De studio is van alle gemakken voorzien en een prettige plek om mijn cliënten te ontvangen ”
bottom of page