top of page
newbornfotografie-LIO-D-EYE-photography-130.jpg

OP ZOEK NAAR EEN PRACHTIGE DAGLICHT STUDIO

Als je op zoek bent naar een prachtige daglicht studio voor uw fotoshoots, filmopnames, content of andere creatieve projecten, dan ben je bij d-eYe aan het goede adres!

Een prachtige betaalbare ruimte met veel mogelijkheden.

Ben jij opzoek naar een prachtige daglichtstudio ? Deze studio is te huur en inzetbaar voor fotoshoot, videoproducties, content of om een cursus of workshop te geven.
Prachtige daglicht fotostudio te huur

Iedere keer weer als ik mijn studio in stap ben ik zo blij dat ik deze stap gemaakt heb. Een fotostudio met een flitslichtstudio en een daglicht studio. En ik heb super leuk nieuws want de nieuwe daglichtstudio is nu ook beschikbaar voor verhuur! De daglichtstudio is een prachtige, goed verlichte ruimte die ideaal is voor fotoshoots, filmopnames, het maken van content en andere creatieve projecten die natuurlijk licht vereisen. Tevens is er nog een mogelijkheid om ook gebruik te maken van de flitsstudio met een witte limbowand. HIERBIJ ENKELE DETAILS OVER DE FOTOSTUDIO EN HOE JE DEZE KUNT HUREN

Ligging: De studio is gelegen in Loenen Gelderland in een rustige en gemakkelijk bereikbare buurt, met voldoende parkeergelegenheid op het terrein van de fotostudio. De locatie is goed bereikbaar met de auto. Met openbaar vervoer is het ook mogelijk maar dan moet je een klein stukje lopen (10 minuten) vanaf het bushalte.

Ruimte en faciliteiten: De daglicht studio heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, waardoor een prachtige sfeer wordt gecreëerd voor uw fotoshoots of opnames. De studio heeft een ruime opnamevloer met voldoende ruimte voor apparatuur, decors en set-ups. Er is ook een aparte ruimte beschikbaar die tevens kan dienen als kleedruimte of waar modellen de visagie in kunnen. De flits studio is uitgerust met professionele verlichting en achtergronden. Mocht je hier gebruik van willen maken kan dat tegen een meerprijs. Er is een apart toilet, een keuken, bar en zitruimte aanwezig.

Tarieven en beschikbaarheid: De daglicht studio is beschikbaar voor verhuur op basis van dagdelen of volledige dagen, afhankelijk van jullie behoeften. We hebben flexibele huurtarieven die geschikt zijn voor zowel korte als lange huurperiodes. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie over tarieven en beschikbaarheid. Beschikbaarheid in overleg.

Voorzorgsmaatregelen en aanvullende informatie: De studio is altijd hygiënisch en schoon. Het is dan ook de bedoeling dat de studio ook in deze staat weer afgeleverd wordt. Schoonmaakmiddelen zijn aanwezig in de studio. Mocht je zelf de studio niet kunnen of willen schoonmaken, dan worden er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Koffie, thee en water zit bij de prijs inbegrepen. In de koelkast staan gekoelde drankjes. Hier mag je gebruik van maken en op het eind laten weten wat je af hebt genomen. Deze drankjes worden dan uiteindelijk weer verrekend op de eind factuur.


Er wordt van te voren een borg gevraagd van € 150,00. Bij het netjes achterlaten van de studio krijg je deze uiteraard weer meteen terug gestort. Bij schade, of het niet schoon en/ of netjes achterlaten van de studio zullen er kosten in rekening worden gebracht. Aan de hand van de schade/ kosten zal dit verrekend worden met de borg. Tip zorg ook dat je zelf een goede verzekering hebt mocht er per ongeluk iets kapot gaan, zodat je dit met je verzekering kan regelen.


Ben jij opzoek naar een prachtige daglichtstudio ? Deze studio is te huur en inzetbaar voor fotoshoot, videoproducties, content of om een cursus of workshop te geven.

Dus ben je opzoek naar een prachtige fotostudio, dan is dit wellicht iets voor jou. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren, de tarieven te bespreken en uw reservering te maken. Kijk er naar uit om je te verwelkomen in de fotostudio !


180 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page