top of page

Wat ontzettend leuk dat jullie interesse hebben!
​Wil je meer informatie, weten of ik beschikbaar ben of een keer vrijblijvend langs komen om mijn demo-albums in te kijken en te vertellen over jullie ideeën en wensen.... dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom!

De meeste prijslijsten voor de fotoshoots zijn te downloaden website. De wedding brochure en de boudoir brochure stuur ik je graag persoonlijk toe. Deze kan je aanvragen via het onderstaande formulier.

Heb je speciale wensen wat betreft nabestellingen?

Wil je een prachtige wanddecoratie of heel graag een mooi album

laten maken, dan gaan we daar eens samen voor zitten.
Bel of mail gerust voor meer informatie.

Je mag natuurlijk ook het contactformulier gebruiken wat hieronder staat.

Waar hebben jullie mij gevonden?
Zwangerschapsfotografie

No place too far and no idea too big

CONTACT 

Heel soms gebeurt het dat de mail in de SPAMBOX terecht komt. Krijg je binnen 2 dagen geen bericht van mij terug, check dit dan even of stuur mij gerust een berichtje via whatsapp 0648344709.

Zwangerschapsfotografie
Petra-zwsessie Zwangerschapsfotografie

Wat als de mail niet goed aankomt, je niets van mij terug hoort. Dan is de mail waarschijnlijk in de "reclame- spambox" terecht gekomen. Check of dit inderdaad zo is. Mocht dit zo zijn, klik op de mail en verplaats hem naar je inbox. Er komt dan een pop-up-schermpje met de vraag of je dit ook voor toekomstige berichten wil. Klik vervolgens op "Ja" of klik de optie aan dat het geen SPAM is. Dit om misverstanden in de toekomst te voorkomen.
 

Dat zal toch vervelend zijn.

FOTOSTUDIO

Adres gegevens 

Hoofdweg 77

7371 AG LOENEN

T: 0031(6)48344709

Fotostudio d-eYe Photography interieur
De navigatie geeft helaas de fotostudio (nummer 77) niet altijd even goed weer. De studio zit recht tegenover de entree van Kasteel ter Horst, aan de andere kant van de weg. Mocht je het niet kunnen vinden bel mij gerust.
Bruid&Bruidegombadge.png
Masters logo
wed2be
fotograaf-info.png
bottom of page