top of page

Aanbod

NEWBORNFOTOSHOOT

Jullie pasgeboren kindje puur en uniek vastgelegd. Dat is toch het mooiste wat er is...


Want écht, alle clichés zijn waar... ze zijn maar heel eventjes klein en het gaat zo hard, dus laat deze bijzondere tijd vastleggen voordat je spijt hebt.

Een newbornsessie kan zowel in de studio als bij jullie thuis. Geposeerd, maar uiteraard ook als day in life fotosessie.

newborn d-eye

Newbornfotografie

Tamara zwshoot

Zwangerschap fotografie

ZWANGERSCHAP
FOTOSHOOT

Wauw, je bent zwanger en jullie verwachten straks een kindje, wat bijzonder en mooi. Laat jouw prachtige buik vastleggen tijdens een prachtige zwangerschap fotoshoot. Pure vrouwelijkheid, zo mooi.... een herinnering om voor altijd naar terug te kijken.

Ik fotografeer zwangerschapsessies zowel in mijn daglichtstudio, mijn flitsstudio als in op locatie en in de natuur. Er zijn zoveel mooie plekjes en mogelijkheden.

KIDS & FAMILIE
FOTOSHOOT

Kindjes en gezinnen fotografeerd op een losse en speelse manier, het liefst op een mooie plek in de natuur. 

 

Voor dit soort foto's moeten je eigenlijk niet  voor de studio kiezen. Door jarenlange ervaring merk ik  dat je de leukste familie foto's écht buiten krijgt of op een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en niet op een paar vierkante meter iets "moeten".

Springen in het hoge gras, rennend met de blote voeten door het zand, knuffelend en gekdoen, wandelend in de bossen. Pas dan krijg je de echtheid van foto's en hoe jullie zijn.

Terwijl jullie genieten, leg ik anderhalf uur lang deze prachtige momenten vast.

Brigiet

Kids enFamily

Branding shoot

Personal Branding

PERSONAL BRANDING
FOTOSHOOT


Tegenwoordig zijn content foto's onmisbaar voor je bedrijf en voor jou als ondernemer. Website, Linked-in, je social media kanalen. Allemaal belangrijke media waar jij jezelf en je aanbod kan laten zien.

Goede beelden zijn de basis van een sterke branding. De juiste foto's laten zien wie jij bent, waar jij voor staat.

Ik wil je daar heel graag bij helpen! Samen creë
ren we de fotoshoot die past bij jou én jouw merk.

BOUDOIR FOTOGRAFIE

Wil jij wel eens voor één dag in de spotlights staan? Je op en top  vrouw voelen? Een heerlijk geniet dagje voor jezelf hebben? Dan is deze boudoir fotoshoot  iets voor jou!

Er is van alles mogelijk….. om een ultieme “feel-good” -dag te creëren..
Een super leuk cadeau voor jezelf.

Of als leuk cadeau voor je partner.

Want hoe vaak doe je nou zoiets?
En het is heel belangrijk om jezelf ook niet te vergeten want kijk nou hoe mooi je bent!

NATUURLIJK is het super spannend! Maar ik begeleid je met iedere pose zodat jij op je allermooist op de foto komt te staan. En je hoeft echt geen ervaring te hebben. Samen gaan we het beste uit jou halen.

boudoir

Glamour en Boudoir

bottom of page