top of page
glamour banner.jpg

Wil jij wel eens voor één dag in de spotlights staan? Je op en top sexy en vrouwelijk voelen?

Een heerlijk geniet dagje voor jezelf hebben?


Dan is deze boudoir fotossessie echt iets voor jou!

Een experiënce voor iedere vrouw ongeacht je leeftijd of figuur, want iedere vrouw is mooi.

Er is van alles mogelijk….. om een ultieme “feel-good” -dag te creëren en je zelfvertrouwen een boost te geven.

 

Want hoe vaak geef jij jezelf nou zo'n cadeau?

Natuurlijk is het super spannend! Maar ik begeleid je met iedere pose zodat jij op je allermooist op de foto komt te staan. En je hoeft echt geen ervaring te hebben. Samen gaan we het beste uit jou halen en geloof mij, je gaat trots zijn op jezelf en het eind resultaat.

Een portret van een blonde vrouw Boudoir Fotografie

Glamour en Boidoir

BOUDOIR FOTOGRAFIE

Wat is het beste moment

Een boudoir of glamour fotoshoot kost best veel tijd. Dus plan er gewoon een dag voor in. Ik fotografeer deze sessies alleen overdag. In de studio kan ik het licht sturen, maar gaan we op locatie werken dan ben ik afhankelijk van daglicht. En overdag heb je het mooiste en meeste licht.
En wanneer jij dit wil doen, dat maakt niet uit. Iedere reden is goed! Wil je jezelf eens een mooi cadeau geven, omdat je iets te vieren hebt, trots op jezelf bent omdat je iets bereikt hebt. Of misschien stiekem wel voor je partner of aanstaande als verrassing (een cadeau die hij of zij 100% te gek gaat vinden, dat weet ik zeker).

IEDER MOMENT IS GOED OM EEN PRACHTIGE GLAMOUR BOUDOIR TE LATEN FOTOGRAFEREN

boudoir fotografie

WerkwijzeAls eerste spreken we samen alles goed door. Dit kan via mail, telefonische of eventueel via videobellen. Ik geef je tips en kleding advies en samen gaan we de sfeer bepalen die jij graag wil voor je foto's.

Tijdens de fotoshoot maak ik gebruik van diverse soorten licht, decors, poses en accessoires, zodat je allemaal verschillende sferen en looks krijgt. Uiteraard geef ik je tips in het poseren en stel ik je op je gemak en zorg ik dat we in een fijne ongedwongen sfeer gaan fotograferen. Zodat jij helemaal jezelf bent voor de ultieme feel-good dag. ​

Daarna heb ik 3 weken de tijd nodig om jouw foto's uit te zoeken, te selecteren en na te bewerken. Als ik klaar ben worden jouw foto's in een persoonlijke (beveiligde) online webgallery geplaatst. Daar kan je alvast een kijkje nemen. Intussen hebben we al een vervolg afspraak ingepland om samen jouw foto's te bekijken en door te spreken. Tijdens deze reveal kan jij het pakket kiezen wat jij graag zou willen bestellen. Ik heb hiervoor diverse pakketten samen gesteld.

Met deze shoot werk ik alleen op basis van echte producten. Het is namelijk zonde dat je alleen een digitaal bestand hebt op een computer. Foto's moeten een plek krijgen, tastbaar zijn. Alleen dan kan je er echt van genieten en komen foto's weer tot leven. Digitale bestanden verdwijnen in een map op een harde schijf en op een gegeven moment kijk je er niet meer naar of raak je ze kwijt. Een fotoprint is iets tastbaars wat jij je leven bij je kunt dragen en zelfs door kan geven. Je krijgt altijd het bestand er extra bijgeleverd van mij. Dus als back-up heb je ook altijd de digitale bestanden (don't worry).

glamour boudior fotografie d-eye
glamour-boudior fotografie d-eye


d-eYe is een professionele studio met ruim 15 jaar ervaring met glamour en boudoir fotografie. Uiteraard zijn deze shoots te boeken incl. visagie en styling. Van te voren maken we samen een afspraak, bespreken we goed de mogelijkheden en jouw wensen. Maak ik een mooi moodboard met de sfeer en de poses die jij leuk zou vinden.
We kunnen de foto’s in de studio maken maar we kunnen natuurlijk ook naar een super toffe locatie rijden en daar de sessie fotograferen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige hotelkamer waar je hele mooie romantische en pure boudoir (lingerie) foto's kan maken of in een "milky bath" vol met bloemen of gewoon bij jouw thuis. Belangrijk is dat jij iets kiest wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Dan krijg jij de foto's zoals jij jezelf nog nooit gezien hebt, en ik ga je daarbij helpen.

Om het extra bijzonder te maken
 
Mariska Boudoirshoot d-eYe Photography

Een boudoir buiten op een rustige plek in de natuur of in het water kan ook ontzettend mooi zijn. 

Wil je meer inspiratie? check dan ook mijn portfolio voor meer voorbeelden.

Mariska Boudoirshoot d-eYe Photography
Mariska Boudoirshoot-d-eYe Photography

Om je foto's nog mooier te maken

glamour budoir fotografie d-eYe Photography

Haar en Visagie

Op de ochtend zelf hoef je niets aan je haar en make-up te doen, voor deze shoots huur ik een visagiste in die jou een prachtige glamour look geeft.  Uiteraard op jouw wensen aangepast. Het is wel belangrijk dat je zorgt dat je haar en huid schoon en goed verzorgd is van te voren.

Scrub je huid de avond voor de shoot en gebruik een goede voedende bodylotion. Maak je huid niet te glimmend op de dag zelf. Zorg voor een egaal getinte huid. Dat je geen duidelijke bikini topjes of randjes in je huid hebt staan. Draag op de dag zelf loszittende kleding om striemen te voorkomen.

 

d-eye aniek boudoir fotografie

Lingerie

Mooie lingerie is echt een  ‘must-have’ voor mooie boudoir foto's.  Neem je favoriete setjes mee of ga van te voren lekker shoppen en koop iets nieuws voor jezelf.

 

Wat voor een lingerie, dat is aan jou! Stoer sexy, kant of juist net iets gekleder met een mooie kimono of kanten jurkje. 

In mijn studio heb ik ook een aantal mooie body's, kimono's  en jurken hangen waar je uiteraard gebruik van mag maken. 

Oh ja en neem een badjas mee die je iedere keer even makkelijk aan kan doen.

 

d-eye jorieke budoir fotografie

Accessoires

Neem sowieso "high heels" mee naar de shoot! Hakken zijn zo mooi op een foto. Je benen worden er langer door en je krijgt een mooiere houding.

Zorg dat je mooie sierraden mee hebt om het net die extra touch te geven.

Maar ook jarretels kunnen mooi zijn. Jarretels staan echt ontzettend sexy en kunnen net dat beetje extra aan de fotoshoot geven.

Maak het eigen en doe vooral wat bij jou past. En soms mag het best een beetje extra en out of the box

DO WHAT MAKES YOUR HAPPY

Zwangerschap Boudoir Afbeelding
Zwangerschap Boudoir Afbeelding
Hotelkamer Boudoir d-eYe photography
bottom of page