top of page
newbornfotografie-LIO-D-EYE-photography-130.jpg

BRUILOFT TEUN EN MARIN HEIDSCHE HOEVE

PRACHTIGE DIY BRUIDSREPORTAGE OP HEIDSCHE HOEVE


28 mei zou ik samen met Marian de trouwerij van Teun en Marin fotograferen. Helaas kon Marian de trouwerij niet fotograferen ivm een blessure aan haar pols en had ze mij gevraagd om het huwelijk over te nemen. Een paar maanden daarvoor heb ik gezellig een ZOOM gesprek gehad met Teun en Marin om even kennis te maken, wat een leuk stel! En ik vond het zo tof om te horen dat ze een DIY wedding gingen organiseren. Ze hadden de perfecte locatie gevonden in het zuiden van het land, de Heidsche Hoeve in Brabant. Een hele toffe trouwlocatie waar zelfs hun gasten konden slapen. Ze meerdere plekken hadden waar ze gebruik van konden maken tijdens hun trouwdag en waar een heerlijk festival sfeertje hing. Marin vertelde dat heel veel gasten een bepaalde taak op zich hadden genomen waardoor het helemaal eigen werd. Maar mennnnn zo professioneel had ik het mij niet voor kunnen stellen van te voren. Alles was tot in de puntjes en alles even mooi, lekker en perfect uitgevoerd.


Het wekkertje ging op tijd 28 mei want we moesten een stukje rijden natuurlijk. Maar de rit was gezellig en mooi. Miranda ging die dag met mij mee als second shooter. Super gezellig en ook altijd fijn om een huwelijk samen te fotograferen. Teun was op de Hoeve waar we het getting ready moment konden fotograferen en Marin was in een hele mooi blokhut " de Dassenhut" die op nog 10 minuten van de Hoeve lag in het bos. Wauw wat een plekje, zo mooi!!! Een prachtige houten blokhut midden in het bos, met een boomhut, een jacuzzi, hangmat heerlijke veranda. Wat wil je nog meer!

En daar hadden ze ook de firstlook gepland. Teun stond in een prachtig bospad te wachten op Marin. Haar opkomst was zo mooi... haar jurk, haar boeket, maar ook het decor van het boshuisje en het magische licht. En terwijl papa op de achtergrond stond mee te kijken zagen Teun en Marin elkaar voor het eerst. PRACHTIG MOMENT! Door dat we heel veel ruimte hadden konden we ongestoord het moment vastleggen met prachtige doorkijkjes.


Na het firstlook moment was het tijd om naar de Hoeve te gaan waar inmiddels alle gasten zich hadden verzameld en de ceremonie kon beginnen. Op een prachtig eilandje stond een vol versierde backdrop met een hand gemaakt houten bankje (die de broer van Marin had gemaakt). Wat een plekje! Alle gasten stonden klaar toen Teun samen met zijn moeder aan kwam lopen. Kort daarna volgde Marin met haar vader. Wat straalde ze en wat een liefde! En wat hadden ze ook een fantastische BABS. Een echte Amsterdamse vrouw die heerlijk eruit flapte wat ze dacht, maar ook het prachtige verhaal van deze twee knapperds vertelde.

De ceremonie was met een lach en een traan en prachtige momenten. Echt zoals een ceremonie hoort te zijn!
Na de ceremonie was het tijd om de champagne te poppen, te knuffelen en te feesten! En dat knuffelen dat werd gedaan. Wat een heerlijke vrienden en familie hadden zij om hun heen. Zoveel liefde dat merkte je aan alles.


En toen kwam ook het stukje DIY... de huwelijkstaart, de macarones tot zelfs de taartbordjes waren met de hand gemaakt. Zo knap en zo lekker. Hun vrienden hadden een heel origineel gastenboek gemaakt door ouderwetse platen op te kopen. Op deze platen zetten de gasten hun persoonlijke tekst en deze werden tussen de bomen opgehangen. Heel gezellig en tof gedaan. Na de taart werd natuurlijk ook de GIN bar geopend en werden er heerlijke tapas geserveerd.Tussen het borrelen door zijn wij er met het bruidspaar even tussenuit gepiept om een mooie shoot van hun samen te maken. Genoeg mooie plekjes bij de Hoeve, de Dassenhut en in de boomgaard die ook op het terrein van de Heidsche Hoeve lag.


Na de weddingshoot zijn we terug gegaan waar intussen een foodtruck was aangekomen om het diner te realiseren voor alle gasten. Wij hebben nog even de groepsfoto's gemaakt en tussen door waren er nog leuke spelletjes voor de gasten. De lange tafels werden gedecoreerd en daarna kon iedereen aan tafel.

En ook dit was weer fantastisch. Vrienden die de meest lieve en hilarische speeches hielden, heerlijke eten en fijne sfeer. Met als afsluiter een heerlijk dessert die iedereen op kon halen bij de foodtruck.En toen was het PARTY time. De DJ (broer van de bruid) deed de intro en daarna starte het feest.

Een grote band stond opgesteld (ook weer vrienden) en barste het feest los.


TOP DAG !!! Echt zoals een trouwdag hoort te zijn.

Dank je wel Teun en Marin dat ik dit voor jullie vast mocht leggen. Ik heb genoten van jullie, van jullie gasten, van de locatie en van het heerlijke eten.


Special shout out to:


Bloemist Moon Daisy

Bruidszaak (Purmerend) / De Lange Mens store (Huizen)

Ambtenaar/ BABS Mildred Nijhove

Make-up artist/ visagist Hester Sonneveld

Trouwlocatie ceremonie Heidsche Hoeve

Taart Nicolien Gooijer (moeder van Marin ;-)) Band: Angie & the Billie Jeans (Band van Mark, getuige van Teun). DJ: Noah Gooijer (jongere broertje van Marin). Duo tijdens ceremonie/receptie: Niels & Lonneke
Comments


bottom of page