top of page
FotografieExperience-D-EYE-photography-130.jpg

Er valt nog zoveel te leren

PERSOONLIJK INDIVIDUEEL OF SAMEN

OFFLINE OF ONLINE

STUDIO OF OP LOCATIE

een fotoboek lezen

 

Na 20 jaar ervaring en 12 jaar mijn eigen fotografie business te runnen weet ik de kneepjes en de valkuilen van het vak. 
Ik vind het zo ontzettend leuk om mijn kennis met jullie te delen.Waarom zou je alles zelf uit vinden als ik je op weg kan helpen.


Coaching op jouw niveau passend bij jouw doel en of onderneming. Of je nu nog hobby fotograaf, startende ondernemer/ fotograaf bent of al een fotograaf met veel ervaring, maar die een stapje verder willen gaan of vast loopt in bepaalde onderdelen.

Ik kan jou verder helpen!

 

EDUCATION

Cursus fotografie d-eYe Photography

The best project you'll ever work on is you

Is fotograferen jouw passie, je werk of grootste hobby ?
Loop jij tegen bepaalde punten aan in de fotografie of in jouw business en wil je hierin graag verder geholpen worden?

Of je nu net begonnen bent als fotograaf of dat je al jaren bezig bent, dat maakt niet uit. Er zijn meerdere mogelijkheden van cursus tot mentorsessie, van een te gekke workation tot een coaching traject.

Investeer in je zelf en ga voor die boost die je nodig hebt om verder te komen.

Wist je trouwens dat je als ZZP'er via Werktuig PPO zelfs een deel van de kosten voor mentoring vergoed kan krijgen?

Let me help you
GROW and follow your heart

Aan de hand van jouw vraag, jouw wensen en wat je graag wil leren, gaan we kijken hoe de mentor sessie er uit komt te zien voor jou. Ik maak een voorstel en pakket voor jou op maat afhankelijk van jouw vraag en wat je allemaal wilt leren.

Misschien heb je aan een uurtje genoeg. Misschien heb je zoveel vragen dat we er een dag of meerdere dagen voor in moeten plannen. Of misschien wil je nog veel meer begeleiding en kies je voor een heel traject waarin we iedere keer weer een nieuw onderdeel behandelen bij wat er allemaal komt kijken om een goed lopende fotografie business op te zetten. Bij dit traject krijg je ook een prachtig werkboek.

Tevens is het mogelijk om mee te lopen en kijken tijdens een shoot. Je kijkt dan mee met mijn werkwijze en uiteraard zet ik jou ook aan het werk zodat ik kan kijken hoe jij het aan pakt. Aan het eind van de shoot ga je met een camera vol mooie beelden naar huis (die je uiteraard ook mag gebruiken voor je eigen portfolio). Na de mee loopsessie maken we nog een vervolg afspraak om de fotoshoot samen door te nemen. En dan mag je mij alles vragen en kan ik je ook helpen met je editing.

Een mentor sessie is de beste  investering in jezelf en je bedrijf . En ook al lijkt het veel geld in eerste instantie, dit is iets wat die zich terugbetaalt omdat ik er van overtuigd bent dat je daarna grote stappen zet en gaat groeien in je werk.

 

Denk jij nou, dit heb is echt wat ik zoek.
Vul dan het onderstaande formulier in en dan kijken we samen wat het beste bij je past. 
Je mag mij ook altijd vrijblijvend bellen voor meer informatie T:0648344709

Selecteer een optie:
bottom of page