top of page
Banner share'nshoot.png
share'nshoot basis cursus

 

Share'n Shoot staat voor het delen van kennis met als doel beter te leren fotograferen.

Hoe gaaf is het om in een gezellige, ontspannen sfeer jezelf te ontwikkelen en alles te leren over fotografie. Camera instellingen, belichtingsdriehoek, scherpstellen, licht, compositie en alles waar je op moet letten bij het maken van een goede foto. We gaan met max 8 mensen aan het werk en gaan fotograferen in twee kleine groepen van maximaal vier mensen. Dus veel persoonlijke aandacht.

SHARE'N SHOOT

ss-sharenshoot cursus

CURSUS
BASIS
FOTOGRAFIE

Cursus start

woensdagavond 20 maart  & woensdagavond 3 april

IS FOTOGRAFEREN OOK JOUW PASSIE OF GROOTSTE HOBBY 

Basis cursus fotografie

Vaak hoor ik van mijn klanten dat ze een mooie camera hebben gekocht, maar er niet uit krijgen wat ze graag zouden willen.
Geen idee hebben waar alle knopjes voor zijn en alles op de automatische stand fotograferen. En dat hij eigenlijk ligt te verstoffen in de kast, natuurlijk ontzettend jammer.
Dan heb je een mooie camera en haal je er niet uit wat kan, of nog erger, je doet er niets mee en legt hem weg uit frustratie.

Dit heeft ons destijds aan het denken gezet en zo is share'n shoot ontstaan. Een ontzettend leuke cursus die voor iedereen toegankelijk is met een systeem of spiegelreflex camera.


Deze cursus zal ik dit keer nog 1x fysiek geven. Verdeeld over 2 interactieve theorie avonden en een fotografie ochtend waarbij we er lekker op uit trekken. Modellen meenemen en alle geleerde theorie in de praktijk gaan brengen.
Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en te oefenen met je instellingen, compositie. Ik zal uitleg geven over hoe je kijkt naar licht en hoe je licht het beste in kan zetten in je foto's.
En hoe je van een kiekje een foto met een "wauw" factor maakt.

Fotografie Cursus
Cursus fotografie

€ 225,-

Hoe gaat het in zijn werk

De cursus wordt gegeven in mijn studio en bestaat  uit 2 avonden die gepland staan op woensdagavond 20 maart en woensdagavond 3 april.
De live fotografie ochtend zal op zaterdag 20 april plaatsvinden.

Verder zul je niets te kort komen . De koffie/ thee of wat anders te drinken staat voor je klaar met wat uiteraard wat lekkers er bij en tijdens de cursus avond, kan je gewoon wat te drinken pakken.

 

Jullie krijgen naast alle informatie ook een hand-out , zodat je alles nog eens rustig na kan lezen.
We geven je na de cursus avond ook een aantal opdracht mee naar huis zodat je kan oefenen wat je die avond geleerd hebt. Want alleen dan zul je zien dat je het goed onder de knie krijgt. Het is net als autorijden. Oefenen oefenen, kijken, oefenen en op een gegeven moment wordt het automatisme.
Je kan je eventueel aansluiten bij de FB community zodat je 
 na de cursus ook contact kan houden met mede cursisten, vragen kan stellen als je ergens tegen aan loopt. Of juist je resultaten en foto's kan delen (dit is uiteraard niet verplicht)

Eerst duiken we in de theorie en leren wij je waar alle knoppen en instellingen van je camera voor zijn. Als dit er in zit gaan we heerlijk op pad om de theorie in de praktijk te brengen en gaan we fotograferen. Want dan alleen ga je het ECHT snappen.
Uiteraard zorgen we dat je verder niets te kort komt en staat er de hele avond drinken en wat lekkers voor je klaar. 

 

Als je na het lezen enthousiast geworden bent en jij wilt je spiegelreflexcamera of systeemcamera naar jouw hand kunnen zetten om die super plaat te maken, GEEF JE DAN OP voor de eest volgende cursus.

LIKE TO SEE YOU AT THE SHARE 'N SHOOT WORKSHOP

 

bottom of page