top of page
Banner share'nshoot.png
share'nshoot basis cursus.jpeg

 

Share'n Shoot staat voor het delen van kennis met als doel beter te leren fotograferen.

NIEUWE DATUM 28 OKTOBER 2023

 

Hoe gaaf is het om in een gezellige, ontspannen sfeer jezelf te ontwikkelen en alles te leren over fotografie. Camera instellingen, belichtingsdriehoek, scherpstellen, licht, compositie en alles waar je op moet letten bij het maken van een goede foto. We gaan met max 8 mensen aan het werk en gaan fotograferen in twee kleine groepen van maximaal vier mensen. Dus veel persoonlijke aandacht.

SHARE'N SHOOT

ss-sharenshoot.jpeg

CURSUS
BASIS
FOTOGRAFIE

IS FOTOGRAFEREN OOK JOUW PASSIE OF GROOTSTE HOBBY 

Basis cursus fotografie

Share'nshoot bestaat uit twee enthousiaste fotografen, Marianne en ik zelf.
Marianne heeft ongeveer 10 jaar geleden bij mij een soort van stage gelopen en sinds die tijd hebben we contact gehouden, zijn we ons gaan ontwikkelen en hebben we zelfs een aantal hele mooie projecten samen gedaan.
Een aantal jaren geleden hebben we share'nshoot opgestart omdat het zo leuk is om kennis te delen.
We werken regelmatig samen op huwelijken, organiseren de workation "fotografie-experience", maar gaan ook regelmatig samen op stap om vrijwerk te schieten.

Vaak horen wij van onze klant
en dat ze een mooie camera hebben gekocht, maar er niet uit krijgen wat ze graag zouden willen. Geen idee hebben waar alle knopjes voor zijn en alles op de automatische stand fotograferen. En dat is natuurlijk ontzettend jammer. Dan heb je een mooie camera en je haalt er niet uit wat kan, of nog erger, je doet er niets mee en legt hem weg uit frustratie.

Dit heeft ons aan het denken gezet en zo is share'n shoot ontstaan. Een ontzettend leuke cursus die voor iedereen toegankelijk is met een systeem of spiegelreflex camera en voor diegene die echt serieus resultaat willen behalen.

We hebben trouwens ook een facebook groep, dus mocht je nieuwsgierig zijn neem daar dan alvast een kijkje op.


 

Hoe gaat het in zijn werk

De cursus bestaat  uit 1 volledige zaterdag.

We starten om 9.30 en zullen zeker tot 16.00/ 16.30 bezig zijn met alle info die wij je graag mee willen geven. Verder zul je niets te kort komen want tijdens de cursus zorgen wij uiteraard dat er voldoende te drinken is en er zal zelfs lunch voor jullie aanwezig zijn.

Jullie krijgen naast alle informatie ook een mooie gedrukte hand-out en we geven je ook een aantal opdracht mee naar huis zodat je kan oefenen.Natuurlijk hebben we een FB PAGINA gemaakt waar je onze laatste nieuwtjes kan volgen en een BESLOTEN GROEP (waar je als cursist  lid van kan worden). Zo kunnen we na de cursus ook contact houden en kan je altijd je vragen blijven stellen als je ergens tegen aan loopt. Of juist je resultaten en foto's kan delen met je mede cursisten.Share’n Shoot cursus wordt gegeven in de fotostudio van d-eye photography of op een outback locatie (dit kan per keer verschillen)

Eerst duiken we in de theorie en leren wij je waar alle knoppen en instellingen van je camera voor zijn. En na de lunch gaan we heerlijk op pad om de theorie in de praktijk te brengen en gaan we fotograferen. Want dan alleen ga je het ECHT snappen.
Uiteraard krijg je een heerlijke lunch tussen de middag en staat er de hele dag drinken en wat lekker voor je klaar. Je krijgt van ons een hand-out mee met alle informatie die we jou gaan leren die dag zodat je na die tijd alles nog rustig na kan lezen.

​De kosten van de cursus bedragen € 225,00 en moeten vooraf worden voldaan.

 

Als je na het lezen enthousiast geworden bent en jij wilt je spiegelreflexcamera of systeemcamera naar jouw hand kunnen zetten om die super plaat te maken, GEEF JE DAN OP voor de eest volgende cursus.

LIKE TO SEE YOU AT THE SHARE 'N SHOOT WORKSHOP


 

bottom of page