top of page
newbornfotografie-LIO-D-EYE-photography-130.jpg

BRUILOFT INGMAR EN SUZAN WOESTE HOEVE

REAL WEDDING | TROUWEN BIJ DE WOESTE HOEVE | PARK DE HOGE VELUWE


Wat een heerlijke bruiloft was dit. Fijne vibe, mooie styling en alles heel puur en natuurlijk.

Soms heb je van die bruiloften, dat als je s'morgens binnen komt en je meteen al helemaal enthousiast wordt van de aankleding, styling en de sfeer. Zo ook bij de trouwerij van Ingmar en Suzanne. Voor mij een keer heerlijk in de buurt want ik mocht naar Eerbeek. Ingmar was bij een goede vriend om zich om te kleden.Samen met twee vrienden werd google goed gebruikt om de stropdas goed te strikken. Heerlijk! Ingmar had een prachtig lichtblauw pak van Piet Zomers met waanzinnig gave schoenen.

Toen Ingmar helemaal klaar was ben ik naar Suzanne gereden. Hier was het al gezellig druk. Weer zo'n fijn huis om te fotograferen. De kapster/ visagist was al druk aan het werk. Suzanne zag er nu al beeldschoon uit en dan had ze haar jurk nog niet eens aan...
Nog even de puntjes op de "i", de prachtige jurk van " honey bruidsmode" aan trekken en dan.... is het moment daar.

En kijk die kleine meid hier nu staan! ... "papa" komt er bijna aan en dan moet je toch wel op de uitkijk gaan staan. Ik kan altijd zo genieten van kindjes op een bruiloft. Ze kunnen altijd voor zoveel mooie en soms ook hilarische momenten zorgen. De harde regenbui veroorzaakte nog een klein beetje vertraging. Maar toen de laatste druppels vielen kwam Ingmar een rijden en was er een prachtig "first-look" moment. En alsof het zo moest zijn. Daarna braken de wolken open en hebben we de hele dag prachtig weer gehad.
Toen de fotoshoot klaar was, was het dan eindelijk zo ver...

Bij de Woeste Hoeve stond iedereen hun al op te wachten. Kennen jullie de Woeste Hoeve? Prachtige locatie met een fantastische wilde binnentuin. Midden op de Veluwe. Ze hebben buiten een heel mooie plek gecreëerd waar je kan trouwen. Met prachtige doeken die het licht heel mooi filteren. Ja.. daar word ik dan weer blij van als fotograaf. Maar zelfs met slecht weer is het heel fijn om hier te trouwen, want ze hebben een hele mooie serre die heel sfeervol en ook natuurlijk aangekleed is.


Suzanne en Ingmar, dank je wel dat ik deze prachtige trouwdag van jullie vast heb mogen leggen, Ik heb genoten, het was echt heel fijn en gezellig! Heel veel liefde en geluk saampjes en met jullie mooie dochtertje.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page