top of page
newbornfotografie-LIO-D-EYE-photography-130.jpg

DAY IN A LIFE FAMILIE FOTOSHOOT

FAMILIE FOTOSHOOT POSBANK- ZANDVERSTUIVINGDeze foto's mocht ik een tijd geleden maken van dit prachtige gezin. We spraken af op de Posbank, een locatie waar zij graag en vaak komen met de kids.

Wat hadden we een geluk met het weer!

Ik had Ayra en Remco al vaker gefotografeerd. De eerste keer was met een prachtige loveshoot die we gefotografeerd hebben Landgoed Rosendael bij Arnhem. En daarna mocht ik hun trouwerij fotograferen in het prachtige Sonsbeekpark (brasserie de boerderij) en nu op deze prachtige locatie.


Dubbel zo leuk omdat zij net als ik ook blonde tweeling-meisjes hebben (net als ik) en ik zag zoveel herkenningspunten. Heerlijk!

Tijdens een day-in-a-life shoot spreken we af op een mooie natuurlijke locatie waar we qua licht en mogelijkheden alle kanten op kunnen. Ik kan jullie suggesties geven, maar jullie mogen uiteraard ook zelf een idee aandragen. Of misschien hebben jullie wel een locatie waar je speciale herinneringen aan hebt.

We overleggen en op het moment van de shoot ga ik eerst even kijken hoe het licht is en wat mooie plekjes zijn waar we kunnen shooten.

En dan ga ik jullie 1 1/2 uur mooi vastleggen. Ongedwongen, speels, zoals jullie zijn, zoals jullie kindjes zijn, zoals jullie als gezin zijn.

Ik geef jullie opdrachten, ik laat jullie rennen, springen, wandelen noem maar op.

Van te voren is het handig om rekening te houden met kleuren en kleding. Je wilt dit het liefst tijdloos, puur en neutraal zodat het lang mooi en bruikbaar blijft. En helemaal als je foto's in je interieur wil neerzetten of neerhangen is het slim om daar van te voren goed over na te denken. Uiteraard kan ik je daarin ook tips geven.


Neem ook altijd even wat te eten en te drinken mee voor de kindjes. Of iets waar ze mee kunnen spelen. In deze shoot was het leuk dat de ouders twee leuke mandjes mee hadden genomen waar de meisjes dennenappeltjes in konden gaan verzamelen.En zelfs chill momentjes lenen zich wel voor foto's.

Of denk aan een leuke picknick, een spelletje, bellenblaas... zandkasteel bouwen, noem maar op. Jullie kennen je kinderen vaak het beste en weten wat ze nodig hebben of werkt.
Verder kan ik ook uiteraard een aantal leuk spulletjes meenemen (indien gewenst) die we kunnen betrekken in de fotoshoot.


Meer info over deze shoot download dan de informatie brochure of neem contact met mij op.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page