top of page
newbornfotografie-LIO-D-EYE-photography-130.jpg

BOHEMIAN WEDDING MET EEN STOERE TOUCH

De prachtige Bohemian bruiloft van Ron & Anne-marie bij de Woeste Hoeve

Afgelopen zomer mocht ik het prachtige huwelijk van Ronnie en Anne-marie fotograferen.

Tof he, deze serie !​​​​​​​​​Een reportage waar ik bijna in mijn broek heb geplast van het lachten (de details bespaar ik jullie). Maar ook een reportage die bloed, zweet en tranen heeft gekost. Hoewel, nee tranen niet, die tranen waren alleen maar van het lachen.

We hadden de pech dat "CORONA

" tussen door kwam. Hierdoor moest het huwelijk twee keer over verzet worden. Echt super sneu, maar goed, ze stonden er heel positief in, dus dat was fijn. Grappige is dat de datum vast stond en de trouwerij die eerst op zaterdag zou zijn, uiteindelijk op een maandag was.
Ik kijk terug op een geweldige dag die startte in het penthouse van van der Valk. Daar hadden ze die nacht geslapen, werd Anne-Marie mooi opgemaakt door Fernanda. Een deel van de dag heb ik samen met mijn secondshooter Marian gefotografeerd. De kamer was zo groot dat ze beide een hoek hebben gebruikt waardoor ik heel makkelijk kon switchen van de bruid naar de bruidegom. En ook met z'n tweetjes konden we dus perfect werken. Na de firstlook op de grote trap van het hotel zijn we doorgereden naar de Smederij in Epe voor een prachtige shoot.

De tijd vloog voorbij en voordat we er erg in hadden moesten we al weer door naar de trouwlocatie De ceremonie en de rest van de dag vond plaatst bij de Woeste Hoeve. Wat was alles weer prachtig aangekleed. Ik hou van deze locatie. Het is zo sfeervol, landelijk en authentiek en vooral knus.

De ceremonie was prachtig. Daarna natuurlijk tijd voor de toost en de taart! En daarna hebben ze heerlijk geborreld met hun gasten.

Het diner was wat vroeger omdat er nog een avondshoot op de planning stond. Heerlijk gegeten en daarna zijn wij er tussen uit gepiept om nog een mooie shoot te maken in het landweggetje achter de Woeste Hoeve. Met als cadeautje het mooie graanveld die gelukkig nog niet gemaaid was.
Na de shoot wat leuke groepsfoto's met de jongens en familie en daarna gingen Anne-Marie en Ron zich klaar maken voor het avondfeest. Ze hadden flink uitgepakt, want ze hadden een tweede outfit.Toen was er een kleding wissel was gedaan maakte ze hun entree en barste het feest los!

Wauw, wat een dag! We hebben er even op moeten wachten door "corona" die even tussen door kwam. Maar dat was het dubbel en dwars waard. IK HAD HET NIET WILLEN MISSEN.Kleine site note: Zij wilde heel graag een album waar de BOHO sfeer van de dag in terug kwam. De kleuren, de achtergronden, de sfeer. Dus ik ben helemaal los gegaan. Dus "bloed, zweet en tranen" zaten vooral in het boek nadien. Want zowel Anne-Marie als ik zelf zijn vreselijke pietlutten dus voordat ik het album zo had dat ik echt tevreden was, waren we flink wat uren (lees dagen) verder. Maar uiteindelijk is het album echt FANTASTISCH geworden en ben ik er mega trots op en zij ook.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page