top of page
newbornfotografie-LIO-D-EYE-photography-130.jpg

FOTOGRAFIE WORKATION

DE FOTOGRAFIE EXPERIENCE- DE WORKATION WAAR JE ECHT AAN DEEL MOET NEMEN.

8 t/m 12 april 2024

ARDENNEN

De Fotografie Experience 2.0 komt er aan en het gaat weer een onvergetelijke workation worden. Een geweldige week waarin jij je fotografie skills naar een hoger niveau kan brengen en kan werken en ontspannen in een inspirerende omgeving.

Na het bezoeken van diverse locaties en huizen hebben we toch besloten om weer terug te gaan naar de prachtige villa in de Ardennen. Het is zo'n fijn en prachtig huis waar zoveel mogelijkheden in zitten. De sfeer en de vibe is er zo goed, dat de ander huizen daar niet aan konden tippen.


DUS " SAFE THE DATE" WANT WE GAAN WEER OP AVONTUUR NAAR DE ARDENNEN !!


Een fantastische fotografie workation in de prachtige Ardennen
Fotografie workation in de Ardennen

FOTOGRAFIE WORKATION

Hebben jullie wel eens aan een workation gedacht, of heb je wel eens deelgenomen aan een workation? Ik vond het de eerste keer echt een fantastische ervaring en sindsdien heb ik het er bijna ieder jaar ingehouden en hebben we zelfs op een gegeven de stap gezet om zelf workations te gaan organiseren en onze kennis te gaan delen.


Een fotografie workation kan een geweldige manier zijn om je fotografie vaardigheden te verbeteren terwijl je ook geniet van een ontspannen en inspirerende omgeving. Je maakt leuke nieuwe contacten, deelt ervaringen met elkaar en je bent echt eens even weg in een andere omgeving waardoor je veel productiever bent.

Voor onze Fotografie Experience vinden we het heel belangrijk dat we in een fijne inspirerende omgeving zijn. Heel veel workations vinden plaats op de prachtigste plekken in de wereld. Zoals op de meest mooie stranden, in Turkije tijdens het ballonnen event of in de prachtige bergen. FANTASTISCH natuurlijk, maar is het ook realistisch ? Zowel voor jezelf als voor je portfolio?

Wellicht wel als jij je echt op destination weddings wil gaan richten, ja... Maar voor de meeste van ons is het toch fijne om met beelden thuis te komen die je ook in kan zetten op je socials en website en waarbij bruidsparen ook geïnspireerd raken.


Fotografie Experience

Fotografie workation Ardennen

mooi paar

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat het die week gezellig is, sfeervol, ruimte zijn waar je kan werken, kan zitten, kan brainstormen, kan leren en met je bedrijf aan de slag kunt gaan. En dat MOET natuurlijk in een inspirerende fotogenieke omgeving zijn. Zowel binnen als buiten. En mocht het slecht weer zijn heeft dit huis zoveel te bieden. Daarbij willen we het ook een culinaire touch geven, omdat we weten dat tijdens het heerlijk lang tafelen de beste gesprekken op gang komen en de mooiste ervaringen met elkaar gedeeld worden.


werkproces - fotografie

vrouw leest boek

HET PROGRAMMA


Een Fotografie Experience/ workation is niet alleen een vakantie, nee je doet er ook aan mee omdat je stappen wil maken binnen je bedrijf. Daarom hebben we ook een fantastisch programma samen gesteld.

Een programma waarin jij je fotografie en je business vaardigheden gaat verbeteren. Een programma waarbij je jezelf uitdaagt en stappen gaat zetten binnen je bedrijf. Verder is er alle tijd om te sparren met elkaar, vragen te stellen en lekker met elkaar te netwerken.

Je leert zoveel van elkaar!

En dat allemaal onder het genot van heel veel lekker eten. Want onze workation moet ook een culinair snoepreisje zijn.


heerlijk gerecht


We gaan die week echt aan de slag met je bedrijf. Je krijgt een werkboek er zullen diverse masterclasses zijn. portfolio shoots en tijd om nieuwe branding foto's te maken. Je gaat aan de slag met je bedrijf, want dit schiet er zo vaak bij in als je in de dagelijkse sleur zit en de "moetjes". Want wat ga je eerst doen? Altijd je mails, je edits, je albums ect, alles voor je klant. Maar het werken aan jouw bedrijf is misschien wel net zo belangrijk en heeft ook goede zorg nodig. Want je wilt groeien en niet stil staan.


Fotografie Experience 2021 Ardennen

Een fotografie workation kan een fantastische ervaring zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie. Of je nu startende ondernemer/ fotograaf bent, of al iets meer gevorderd. Dat maakt niet uit. Wil je meer weten over deze fantastische midweek in de Ardennen? Check dan onze website of plan een 1op1 call met ons in als je nog vragen hebt.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page