top of page
newbornfotografie-LIO-D-EYE-photography-130.jpg

EEN MAGISCHE LOVESHOOT

Vier de liefde en maak tastbare herinneringen Locatie: omgeving Radio Kootwijk


Loveshoot in de mist, romantische locatie, radio kootwijk, loveshoot in de natuur


JULLIE LIEFDES VERHAAL TIJDENS EEN ONVERGETELIJKE LOVESHOOT

Een loveshoot die al een tijdje op de planning stond, maar die we helaas twee keer hebben moeten verzetten. Het was nog even spannend of het weer ons die dag tegen zou zitten, maar we kregen juist het mooiste cadeau... MIST EN ZON! Heel veel mensen zullen denken bij mist, balen, ik ga de fotoshoot proberen te verzetten. Maar nee, dat moet je niet doen. Twijfels om het weer zijn er altijd, maar het kan ook verrassend goed uitpakken. Net als bij deze shoot. De mist trok een beetje op, de zon kwam door en het was zo gaaf.

Het was soms zelfs magisch... en wat hebben we veel mooie beelden kunnen schieten.

Dit wil je toch gewoon?

VERLIEFD VERLOOFD OF MISSCHIEN AL WEL JAREN GETROUWD.


Het maakt niet uit. Een loveshoot kan altijd! Een loveshoot legt jullie liefde, jullie connectie op een prachtige manier vast.

Nu vraag jij je misschien af, waarom zou ik een loveshoot boeken?

loveshoot, vierdeliefde shoot, koppelshoot, preweddingshoot, romantische fotoshoot
  • VASTLEGGEN VAN SPECIALE MOMENTEN het is een geweldige manier is om bijzondere momenten samen te beleven, maar ook om die connectie voor altijd vast te laten leggen. De lachende blikken, de tedere aanrakingen, de lol, het plezier...

  • OMDAT JE DIT WIL KOESTEREN dit soort momenten zijn zo waardevol en tastbare herinnering die je eigenlijk nooit meer te vergeten. Ik weet zeker dat jullie er over een paar jaar nog met een grote glimlach op terug kijken.

  • UNIEKE ERVARING een professionele fotoshoot biedt jullie een unieke ervaring. Het stelt jullie in staat om samen creatieve ideeën te verkennen, iets samen te ondernemen en eens iets anders samen te doen. Het is een beleving!

  • TEST SHOOT VOOR DE GROTE DAG Je kan een loveshoot ook boeken als een soort testsoot voor de grote dag als jullie gaan trouwen. Dat je al even vertrouwd raakt met de fotograaf en hoe een fotoshoot en het proces in zijn werk gaat. Hoe het gevoel is om voor de camera te staan zodat jullie op de dag zelf veel meer ontspannen en zelfverzekerd zijn. EEN ECHTE AANRADER EN TIP!


  • MAAK HET TASTBAAR door een prachtige wall-art in jullie huis of misschien wel als uitnodiging voor een leuk feest/ aankondiging van een zwangerschap of safe the date kaart.

Liefdes fotoshoot, loveshoot, vierdeliefde shoot, koppelshoot, preweddingshoot, romantische fotoshoot

Er zijn heel veel toffe locaties waar je een loveshoot zou kunnen fotograferen. Wij hadden hier bij radio kootwijk heel veel geluk. prachtige locatie en de mist gaf nog net even dat extra's. Maar je zou ook kunnen denken aan een prachtige plek op het strand of in de duinen, een pittoresk straatje in een mooie stad, op de hei of zandverstuiving tijdens sunset. Of misschien wel gewoon bij jullie thuis. Samen kunnen we brainstormen over een geschikte locatie die bij jullie past.

loveshoot, vierdeliefde shoot, koppelshoot, preweddingshoot, romantische fotoshoot zittend in de hei

Dus waar wachten jullie nog op?  Het voorjaar komt er straks weer aan de perfecte timing voor een prachtige shoot van jullie samen.

loveshoot, vierdeliefde shoot, koppelshoot, kussende foto, lovekoppel, preweddingshoot, romantische fotoshoot

loveshoot, vierdeliefde shoot, intieme fotoshoot, koppelshoot, preweddingshoot, romantische fotoshoot

loveshoot, vierdeliefde shoot, koppelshoot, lol samen, plezierige fotoshoot, preweddingshoot, romantische fotoshoot

Wil je meer weten.. neem dan contact met mij op voor meer informatie en mijn beschikbaarheid

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page