top of page
newbornfotografie-LIO-D-EYE-photography-130.jpg

CAKE SMASH FOTOSHOOT

Een te gekke cake smash shoot in de studio. Keuze uit diverse settings en in overleg kijken we welke cake-smash-taart er het mooiste bij past.


De fotosessie van jouw kindje als ze zijn of haar eerste mijlpaal bereikt van 1 jaar !!


Ik doe ze niet vaak, staat ook niet gepromoot op mijn website. Maar zo heel af en toe krijg ik de vraag van voornamelijk vaste klanten of ik ook cake smash shoots doe.

Natuurlijk, alleen maar leuk !


En zo mocht ik ook van dit mooie meisje een fotoshoot voor haar 1ste verjaardag vastleggen.


We zijn gestart met eerst wat mooie neutrale foto's in een pure setting. Wat portretjes en een aantal speelse foto's. Daarna hebben we de prachtige taart erbij gepakt die Ilse van FLOAK speciaal had gemaakt voor deze shoot. En toen kon het feestje beginnen!! Leuke kindermuziek op, liedjes zingen en vooral heel veel gek doen.
Zou jij dit nu ook heel leuk vinden?


Van te voren overleg ik met de klant altijd welk thema of kleuren pallet ze mooi vinden. Aan de hand van wat ik in de studio heb overleggen we over de setting, de kleur ballonnen en de taart.

Je kan en mag zelf voor de taart zorgen, maar ik kan hem ook voor je regelen.


Als de taart er eenmaal staat dan moeten we snel fotograferen. De meeste kindjes vinden het geweldig en duiken er meteen in. Maar het gebeurt ook wel eens dat ze het eng vinden. Je moet je bewust zijn dat het vaak de eerste keer is dat ze zoetigheid te eten krijgen en dan ook nog eens in een onbekende setting. Oefen dus thuis al een beetje met cake en slagroom, zodat het kindje weet dat ze op die dag lekker mag kliederen, knoeien en smikkelen. Des te leuker worden de foto's.


Plan de shoot op tijd in, want het is natuurlijk ontzettend leuk om de foto's te gebruiken voor een uitnodiging? Dan heb je nog tijd om wat moois te maken en ze af te laten drukken. De beste tijd voor deze kleintjes is in de ochtend.


Qua kleding moet je rekening houden met het decor of het juist heel puur en neutraal houden. Je kunt hele leuke setjes kopen voor een cake smash, maar bedenk wel dat de kleding vies word. In de taart zit meestal wel kleurstof en die is niet altijd even makkelijk uit te wassen.

Leuke kledingsetjes zijn bijvoorbeeld: Een tutu rokje, een broekje met bretels , een schattig kanten rompertje en om het helemaal af te maken kan je nog een stoer petje opzetten, leuke haarband in doen of een kroontje gebruiken. Kindjes vinden het niet altijd fijn om iets op hun hoofd te hebben. Hou hier ook rekening mee dat het kan zijn dat ze het aftrekken.


Zorg voor reserve kleding, een grote handdoeken/washandje en snoetenpoetsers klaar


Na de cake smash kan ik zelfs nog een leuk badje maken waar we ook nog wat leuke foto's mee kunnen maken.
Comments


bottom of page