top of page
masterawardwinning photo-d-eye photography.png

JULLIE BRUILOFT OP EEN ECHTE EN ONGEDWONGEN MANIER GEFOTOGRAFEERD  

Nieuwsgierig geworden  wat er mogelijk is en wat een bruidsreportage kost? Vraag dan mijn "wedding brochure" aan. Deze stuur ik graag naar jullie toe. 
Op deze pagina vinden jullie alvast een indicatie van prijzen.

Geen enkele trouwerij is hetzelfde en jullie kunnen je dag uiteraard helemaal naar jullie wens zelf invullen. Mijn prijzen beginnen bij 6 uur fotografie en de rest kunnen jullie helemaal zelf samenstellen. Ik heb wel een aantal
"voordeel pakketten", maar merendeel van de bruidsparen stelt zelf alles samen. 
Gewoon omdat iedere trouwdag anders is en jullie het zo kunnen samenstellen zoals jullie het graag willen. 

 

Meer een compleet beeld krijgen van een trouwerij, kijk dan ook eens op mijn blog voor meer inspiratie.
 

Mogelijkheden

Annejet&Henry-278_websize.jpg

Fotografie aanbod

TARIEVEN:

Er zijn verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij jullie huwelijk past ligt aan de indeling van de dag en aan jullie wensen. Een mooie complete huwelijksreportage heb je al voor
€ 1450,00. Deze prijs is gebaseerd op 6 uur fotografie, zorgvuldige nabewerking. Een prachtige online gallery en je ontvangt uiteraard de foto’s op een luxe USB in een prachtige houtenbox met nog een mooi cadeautje van mij. 

Natuurlijk zijn meer uren en een upgrade naar een luxe album altijd mogelijk. Verder heb ik ook een aantal voordeel pakketten incl. prachtig trouwalbum.
Hebben jullie interesse in een ouderalbum, een giftbox of een mooie foto aan de muur? Ik vertel jullie graag wat de mogelijkheden zijn en geef jullie graag advies.
Voorbeelden hiervan heb ik in mijn studio liggen en laat ik graag aan jullie zien. 

Hanna& Berny-104_websize.jpg

Second shooter


Wist je dat wij ook met twee fotografen kunnen komen op jullie bruiloft?
Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Teveel om door
één fotograaf allemaal vast te laten leggen. Heb je veel gasten en een volle planning, maar wil je geen moment missen? Dan raad ik jullie aan om voor een 2nd shooter te kiezen. We zijn als team goed op elkaar ingespeeld en fotograferen vanuit verschillende perspectieven. We hebben een duidelijke taakverdeling onderling. Eén fotograaf legt de focus op het bruidspaar terwijl de andere fotograaf alle overzichtsfoto’s, de details en de reacties van alle gasten fotografeert.

Bijvoorbeeld bij het
"ja-woord". Als ik alleen fotografeer focus ik mij uiteraard op dat moment op het bruidspaar. Maar het kan maar zo zijn dat paps stiekem ook een traantje weg pinkt. Dit beide tegelijk en goed vastleggen lukt gewoon niet als je alleen bent. De kans dat je zulke momenten mist is daardoor zeker aanwezig. Als je met twee fotografen bent kun je een veel betere verdeling maken.
Ook bijvoorbeeld in de ochtend. Hoe vaak gebeurt het niet dat ze eigenlijk ook foto
's willen bij de bruidegom. Maar door tijd of reisomstandigheden kan dat niet. Met twee fotografen kan de ene fotograaf beginnen bij de bruid en de ander bij de bruidegom. 

Door beide gebruik te maken van andere lenzen en andere standpunten krijg je een op jullie trouwdag een unieke en dynamische reportage. En nu hoor ik jullie denken
" is dat niet te veel twee fotografen die rondlopen, is dat niet storend"? Nee, absoluut niet. Het is zelf rustiger en minder opvallend. Omdat we op twee plekken tegelijk zijn hoeven we ons niet continue te verplaatsen waardoor we minder snel worden opgemerkt. Ben je alleen als fotograaf dan ren je steeds rond om alles erop te kunnen krijgen en val je veel meer op. Nu gaan we op tussen de gasten staan en maken we onopvallend foto’s... waardoor je veel minder bewust bent van ons.

 

Vincent&Lotte-44_websize.jpg
Annejet&Henry-155_websize.jpg
Vincent&Lotte-261_websize.jpg

TODAY'S MOMENTS ARE TOMORROWS MEMORIES

Een album waar je door heen bladert, een album die staat te schitteren, een album waar je keer op keer met een grote glimlach naar kijkt.

 

Dat is veel tastbaarder dan enkel digitale bestanden die op je tablet of op een schijf staan. Deze ga je vergeten en geven de beelden en het verhaal nooit zo weer als een écht trouwalbum.

Ik ben als bruidsfotograaf continu in ontwikkeling en opzoek naar de beste kwaliteit. Daarom werk ik met de beste fabrikanten die prachtige handgemaakte trouwalbums maken. Zij werken met natuurlijke duurzame kwaliteitsmaterialen en de beste print technieken. 

Een compleet trouwalbum in het formaat
25x25 met 20 spreads / 40 pagina's is al te verkrijgen vanaf € 595,00.


Er zijn veel verschillende trouwalbums te verkrijgen in prachtige kleuren, materialen en formaten. 
Hierdoor maak je er iets heel persoonlijks en speciaals van. Zodra je een bruiloft bij mij geboekt hebt, ontvang je van mij een aparte brochure met voorbeelden, stalen en de type albums waar je allemaal uit kan kiezen.


Door het gebruik van een mooie grafische vormgeving, persoonlijke teksten en kleurcombinaties ontwerp ik een prachtig album voor jullie. Ook worden de fotopagina's verzwaard waardoor je NOOIT ezelsoren in je pagina's krijgt.
Ieder album is uniek bij mij, want het gaat om jullie persoonlijke verhaal.

Uiteraard ontvangen jullie van te voren een digitale drukproef van jullie album waar je nog veranderingen in kan aanbrengen.

THE BEST DAY OF Your life

1 dag die je nooit meer over doet. Een investering voor je leven. De enige tastbare herinnering die je eigenlijk hebt van deze dag.
Een herinnering voor altijd en zelfs later als je er niet meer bent hebben deze foto
's nog zoveel waarde.

Dat wil je toch in een prachtig album?

Jacco & Daimy-167_websize.jpg
Albums-deYephotography-wood.jpg
trouw albums-d-eYe photography.jpg

Wil je graag meer informatie en mijn wedding brochure ontvangen met alle prijzen en mogelijkheden. Vul dan het formulier of stuur mij een mail
 

 

Get in Touch

Vincent&Lotte-109_websize.jpg
bottom of page