top of page
newbornfotografie-LIO-D-EYE-photography-130.jpg

BRUILOFT AIMEE EN JOOST

De prachtige bruidsreportage van Joost en Aimee bij Bronckhorst Hoeve in Brummen en een heerlijke ongedwongen fotoshoot op de Loenermark.


Ik ken inmiddels Aimée en Joost al een aantal jaren. Eigenlijk vanaf de geboorte van hun tweede kindje en sindsdien ben zo'n beetje hun vast "huis" fotograaf.

Vorig jaar mocht ik zelfs een heel mooie project voor ze fotograferen namelijk een 4-seizoenen shoot en dit was zo leuk ! We hebben inmiddels een hele fijne en leuke band opgebouwd. Je ziet de meiden gewoon groeien en het is zo leuk om iedere keer weer wat nieuws te verzinnen.

En zelfs foto's op momenten dat ze er helemaal geen zin in hadden zijn hilarisch en tastbare mooie herinneringen geworden.

En nu gingen ze trouwen ! Je raad het al, ik mocht deze bijzondere dag van hun vastleggen. Wat had ik uitgekeken naar deze dag. Samen met Wilma (mijn second shooter van die dag) starte we samen de dag tijdens de firstlook. Wilma was in de ochtend al foto's wezen maken bij Joost en ik bij Aimée en de meiden.
De familie had zich al verzameld bij het huis van Aimée en Joost. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen was het één en al liefde, knuffels en grote 'smiles" op hun gezichten. En wat zagen ze er prachtig uit ! En die schoenen van Aimée, zo mooi :) Ik weet nog dat ze zei, die schoenen die MOEST ik gewoon hebben, ik ben er helemaal verliefd op.
Wat was het een prachtige dag! Het licht was weer magisch wat natuurlijk altijd een cadeautjes is met de fotoshoot. We zijn die ochtend eerst naar één van mijn favo plekjes gereden op de Loenermark. Daar hebben we de "love"shoot gemaakt van Joost en Aimée alleen. Vervolgens zijn we richting Brummen gereden, hebben we de kindjes opgepikt en zijn we nog even met de meiden doorgereden naar een mooi plekje op de dijk, waar we nog een kleine minishoot hebben gedaan met hun erbij.
Daarna was het dan "eindelijk" zo ver... TROUWEN!

Iedereen stond al helemaal klaar bij de Bronckhorsthoeve om het bruidspaar te verwelkomen. Altijd zo'n leuk moment. En helemaal speciaal omdat er voor Aimee ook veel familie uit het buitenland was overgekomen.
Na een gezellige lunch was het dan écht tijd om te gaan trouwen. Joost werd weggegeven door zijn moeder en Aimée door haar vader. Vanachter mijn camera heb ik zo genoten. Zoveel mooie tastbare momentjes, met een lach en een traan en af en toe ook echt hilarisch. Want die meiden beleven zo'n ceremonie natuurlijk lekker op hun eigen manier en doen gewoon hun ding. En zo moet het ook! Kinderen moeten kinderen zijn. Snoepjes pikken, verstoppertje doen, mama's sluiter goed leggen en dan af en toe een knuffel momentje tussen door.

HEERLIJK!! Ik denk dat de foto's wel voor zich spreken.

Na de ceremonie was het tijd voor nog meer knuffels, felicitaties en natuurlijk taart en proost moment.

Wat super leuk was is dat ze die middag ook een hele toffe entertainer/ goochelaar hadden. En zelfs voor de kids had hij een heel circus circuit uitgezet zodat ze heerlijk konden spelen, oefenen en zich konden vermaken.

Daar is overigens de Bronckhorsthoeve echt een hele fijne en geschikte locatie voor. De prachtige boomgaard naast het gedeelte waar de gasten heerlijk aan het borrelen zijn. Kindjes kunnen spelen en je kan ze tevens goed in de gaten houden en ze kunnen er eigenlijk geen kant op.Tegen 18.00 was het tijd om aan tafel te gaan, maar niet voordat er nog een paar hele liefdevolle mooie speeches kwamen van het bruidspaar, van beide mama's en ook nog een heel mooi gedichtje van de kindjes speciaal voor papa en mama.

En dat was natuurlijk een flinke tranen trekker. WAT EEN FANTASTISCHE DAG !!Lieve Joost en Aimée, dank je wel dat ik deze prachtige dag mocht vastleggen voor jullie.

Heb genoten van jullie, van de meiden en al jullie lieve familie en vrienden om jullie heen. En Wilma, dank je wel dat je mee was deze dag. Voor je gezelligheid en de extra toegevoegde beelden.Comments


bottom of page